Szűrés

Méret (sz*h*v)

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

MOST 15 EZER Ft FELETTI MEGRENDELÉSED MELLÉ INGYENES KISZÁLLÍTÁST ADUNK AJÁNDÉKBA!

Válassz prémium alvásélményt a jobb élethez!         Kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba: 06 30 950 2434  H-P: 9-17

Viral Stop termékcsalád

A Viral Stop termékcsalád termékeivel a pihentető és kellemes alvás garantált, emellett az újonan kifejlesztett antivírus technológia révén egészségünkre is jótékony hatással van. A Viral Stop technológia különlegessége abban rejlik, hogy hatékonyan veszi fel a küzdelmet a környezetünkben előforduló baktériumokkal, gombákkal és a vírusokkal szemben, beleértve a koronavírust is. Az egyetlen olyan textilkezelés, amit a SARS-CoV-2 európai törzsén tesztelték, így semlegesítve annak fertőzőképességét. A kezelés során a textíliákban 99,99%- kal csökken a vírusok száma két órán belül. A Viral Stop technológia a cink-pirithion és a cink-oxid vírusellenes tulajdonságait használja fel sok más aktív összetevő között, amaelyek hatékonynak bizonyulnak a vírusok, többek közt a koronavírus ellen is. Működése során megsemmisíti a vírusok membránját, és blokkolja azok többszöröző rendszereit. Az ISO 20743 és az ISO 13629-2 szabványnak megfeleően számos baktérium és gomba ellenében is hatásos, mint például az Escherichia coli (E-coli, bélfertőzést okozó baktérium), Staphylococcus aureus (többek között szepszis és agyhártyagyulladás kialakulásáért felelős baktérium), Klebsiella pneumoniae (légúti és kiválasztó szervrendszert támadó bacilus) és a Aspergillus niger (népnyelven fekete penész, ami asztmás, allergiás tüneteket vált ki). A VIRAL STOP™ kezelés megfelel a biocid termékekre vonatkozó 528/2012/EU rendeletnek.

Könnyen kezelhetők, 40 C°-on moshatók. Fedőanyaguk 100% poliészter microfiber, Viral Stop kikészítéssel, töltetük 100% üreges poliészterszál.

Tovább

Egy minőségi takaró, a jó alvás garanciája! A Viral Stop paplan jó hőmegtartó és légáteresztő képessége garanciát nyújt a pihentető alvásélményhez egy hosszú, fárasztó nap után. Emellett az újonnan kifejlesztett antivírus technológia révén egészségünkre is jótékony hatással van. A Viral Stop technológia különlegessége abban rejlik, hogy hatékonyan veszi fel a küzdelmet a környezetünkben előforduló baktériumokkal, gombákkal és a vírusokkal szemben.  A kezelés során a textíliákban 99,99%- kal csökken a vírusok száma két órán belül, amely megfelel az ISO 18184-2019 szabványnak. Könnyen kezelhető, 40 C°-on mosható. Töltete 100% üreges poliészterszál, fedőanyaga 100% poliészter microfiber, Viral Stop kikészítéssel. Ágyneműhuzaton keresztül is kifejti a hatását. A paplan mérete 140x200 cm.

Tovább
Méret (sz*h*v) :
140x200
Töltősúly :
800 g
Szín :
fehér
Raktáron
11 880 Ft

A kényelmes, pihentető alvás elengedhetetlen kelléke egy remek párna, mely megfelelő alátámasztást biztosít számunkra az éjszaka során. A Viral Stop félpárna tökéletes választás egy hosszú, nehéz nap után, élmény lesz vele a pihenés. Emellett az újonnan kifejlesztett antivírus technológia révén egészségünkre is jótékony hatással van. A Viral Stop technológia különlegessége abban rejlik, hogy hatékonyan veszi fel a küzdelmet a környezetünkben előforduló baktériumokkal, gombákkal és a vírusokkal szemben.  A kezelés során a textíliákban 99,99%- kal csökken a vírusok száma két órán belül, amely megfelel az ISO 18184-2019 szabványnak. Könnyen kezelhető, 40 C°-on mosható. Töltete 100% üreges poliészterszál, fedőanyaga 100% poliészter microfiber, Viral Stop kikészítéssel. Ágyneműhuzaton keresztül is kifejti a hatását. A félpárna mérete 50x70 cm.

 

Tovább
Méret (sz*h*v) :
50x70
Töltősúly :
500g
Szín :
fehér
Raktáron
5 740 Ft

A kényelmes, pihentető alvás elengedhetetlen kelléke egy remek párna, mely megfelelő alátámasztást biztosít számunkra az éjszaka során. A Viral Stop nagypárna tökéletes választás egy hosszú, nehéz nap után, élmény lesz vele a pihenés. Emellett az újonnan kifejlesztett antivírus technológia révén egészségünkre is jótékony hatással van. A Viral Stop technológia különlegessége abban rejlik, hogy hatékonyan veszi fel a küzdelmet a környezetünkben előforduló baktériumokkal, gombákkal és a vírusokkal szemben.  A kezelés során a textíliákban 99,99%- kal csökken a vírusok száma két órán belül, amely megfelel az ISO 18184-2019 szabványnak. Könnyen kezelhető, 40 C°-on mosható. Töltete 100% üreges poliészterszál, fedőanyaga 100% poliészter microfiber, Viral Stop kikészítéssel. Ágyneműhuzaton keresztül is kifejti a hatását. A nagypárna mérete 70x90 cm.

 

Tovább
Méret (sz*h*v) :
70x90
Töltősúly :
900g
Szín :
fehér
Raktáron
8 410 Ft