TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

15 EZER Ft FELETTI MEGRENDELÉSED MELLÉ INGYENES KISZÁLLÍTÁST ADUNK AJÁNDÉKBA, GLS-sel történő szállítás esetén!

Válassz prémium alvásélményt a jobb élethez!         Kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba: 06 30 950 2434  H-P: 9-17

Prémiumtex Blog

A pihentető alvás kulcsa a kezünkben van!

2020.11.27 08:00
A pihentető alvás kulcsa a kezünkben van!

A pihentető alvás elengedhetetlen a kiegyensúlyozottsághoz és az egészség megőrzéséhez. Nagyon fontos, hogy éjszaka, illetve alvás során kényelmes párnán aludjunk, hiszen ilyenkor történik a regenerálódás, illetve a felkészülés a következő napra.

Szempontok, melyeket érdemes figyelembe venni!


A jó párna alvás során megfelelő alátámasztást nyújt a fej és a nyak számára. Vásárlás előtt fontos egy sorrendet, illetve listát létrehozni, hogy mi az, amit elvárunk. Ilyen például a gerinc természetes alátámasztása, kényelmesség, rugalmasság, van- e bármilyen allergiás, illetve asztmás megbetegedésünk, ami esetleg különleges terméket kíván. Azzal is érdemes foglalkozni, hogy milyen az adott párna formája, anatómiai vagy hagyományos darabot szeretnénk, illetve töltete. Az anatómiai párnáknak különleges hullámos kialakítása van, melyek különleges alátámasztást biztosítanak, az egyenes gerincvonalat megtartva, ami azért fontos, hogy a gerinc körülötti izmok ne feszüljenek. Azt is fontos figyelembe venni, hogy milyen testhelyzetben alszunk a leggyakrabban, valamint kötőszöveteink feszessége sem utolsó. Jó tanácsként pedig annyit, hogy a párnák nem egész életre szólóak! Idővel elhasználódhatnak, de az is előfordulhat, hogy egy éven belül már más igényeid vannak, más problémáid, melyekre egy másik típusú párna a jó megoldás.

 


A Premiumtex.hu oldalán toll és pehely párnákból, gyapjú, műszálas, memória és anatómiai darabokból válogathatsz! Azonban azt se felejtsd el, hogy ebben a kategóriában a díszpárnák is megtalálhatók, melyekkel szuper hangulatot teremthetsz lakásodban és remek minőségi lakásdekorként alkalmazhatod őket. Blog szekciónkat pedig kövesd továbbra is, hamarosan újabb hasznos témákkal érkezünk, addig pedig pihentető alvást kívánunk Mindenkinek!