Szűrés

Méret (sz*h*v)
Töltet

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

20 ezer Ft feletti megrendelésed mellé INGYENES kiszállítást adunk ajándékba!

Válassz prémium alvásélményt a jobb élethez!         Kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba: 06 30 950 2434  H-P: 9-17

Gyapjú töltetű paplanok

Gyapjú töltetű paplan kategóriánkban találhatóak a selyem és szatén-gyapjú paplan kínálatunk. Tapintásuk lágy, puha, hőmegtartásuk kiváló, így ezek alatt mindenki seperc alatt elalszik! Három méret elérhető: gyerek, normál és dupla, amely pároknak kiváló választás, valamint nyári paplanok is kaphatóak, amikor már egy vékonyabb fedőréteg is elegendő. A gyapjúról már őseink is tudták, hogy télen rendkívül jól melegít, ráadásul képes szabályozni a hőháztartásunkat, így garantált a kellemes hőérzet! Allergiások, érzékeny bőrűek, gyermekek az idősebb generáció is garantáltan megtalálják a hozzájuk legtesthezállóbb paplant, különleges igények esetén is. Termékeink egyszerűen kezelhetőek és könnyedén tisztíthatóak.

Tovább

Egy minőségi takaró, a jó alvás garanciája! Selymes fényű, elegáns és pihe-puha tapintású téli paplan, amely a gyapjú töltetnek köszönhetően az egészségre is kedvező hatással van! 100% természetes alapanyagból készül: fedőanyaga tiszta pamut, míg töltete gyapjú, ami kiváló légáramlást biztosít, és szabályozza az alvó test hőháztartását. Így mindenkinek, aki Szatén-gyapjú paplan alatt hajtja álomra fejét, minden éjjel nyugodt és pihentető alvásban lesz része. A gyapjú kiválóan enyhíti a reumás panaszokat is, így ajánljuk azok figyelmébe, akik ilyen fájdalmakkal küzdenek. Fedőanyaga 100% pamut-szatén, töltete pedig 100% gyapjú.

Tovább
Méret (sz*h*v) :
140x200
Töltősúly :
1200g
Szín :
fehér
Raktáron
Ingyenes szállítással!
29 700 Ft

Egy minőségi takaró, a jó alvás garanciája! Natúr színű vadselyem-gyapjú töltetű nyári paplan, amelynek tapintása selymes a fedőanyagnak köszönhetően. A vadselyem igencsak különleges, hiszen a Staurnidák csoportjához tartozó pillangók, vadon élő selyemhernyók gubóiból nyerik a selymet, amelyet feldolgozás során gyapjúval gyarapítják. Az exkluzív alapanyagú termék könnyű, finoman követi a test vonalát, tökéletesen illeszkedik alvó pozíciónkhoz. A melegebb nyári éjjeleken is hűsítő érzetet nyújt, így pihentető alvást garantál a Selyem paplan.

Tovább
Méret (sz*h*v) :
140x200
Töltősúly :
400g
Szín :
fehér
Raktáron
Ingyenes szállítással!
22 860 Ft

Egy minőségi takaró, a jó alvás garanciája! Natúr színű, selymes fényű, elegáns és puha tapintású paplan, amely a gyapjú töltetnek köszönhetően az egészségre is kedvező hatással van: a gyapjú enyhíti a reumás panaszokat. 100% természetes alapanyagból készül: fedőanyaga tiszta pamut, míg töltete gyapjú, ami kiváló légáramlást biztosít, és szabályozza az alvó test hőháztartását. Így mindenkinek, aki Szatén-gyapjú paplan alatt hajtja álomra fejét, minden éjjel nyugodt és pihentető alvásban lesz része. Fedőanyaga 100% pamut-szatén, töltete pedig 100% gyapjú.

Tovább
Méret (sz*h*v) :
200x220
Töltősúly :
1500g
Szín :
fehér
Raktáron
Ingyenes szállítással!
41 230 Ft
Termékpalettánk rendkívül széles. Vásárlóink megannyi termék közül szabadon válogathatnak, igényeiket és elvárásaikat kielégítve. A tökéletes alvásélmény nagyon fontos, hiszen ekkor termelünk energiát a mindennapi tevékenységek elvégzésére és ekkor regenerálódunk. Első és legfontosabb lépés, hogy átgondoljuk mire van szükségünk igazán, van- e bármilyen érzékenységünk, betegségünk. Ez kihagyhatatlan pont a sikeres vásárlás érdekében. Minden termékcsaládunk mást ígér, de biztos közös pontjuk a pihentető alvás teljesítése. A Polysoft termékcsalád rendkívül puha, allergiásoknak jó választás, a poratkáknak nem ad teret, könnyedén tisztítható. A Família termékcsalád strapabíró és többszöri mosás után is újszerű. Aloe vera termékcsalád kiemelkedően selymes és megtartja formáját is. Okos termékeink közé tartozik az Atka stop antiallergén és a Clima control termékcsalád, míg az előbbi a házipor-atka ellen nyújt védelmet, addig a második intelligens hőmérsékletszabályozást biztosít. Természetes töltetű paplanok is találhatóak nálunk, mint a Szatén-pamut párosítás , vagy a Szatén-gyapjú, de a Bamboo, vagyis megőrölt bambusz szálakat tartalmazó darabok is ide tartoznak. A Tencel paplanok jó szellőzéssel bírnak az eukaliptuszból készült fonalnak köszönhetően. Toll töltetű paplanokat is találhatunk kínálatunkban, tökéletes tartást biztosít, ám kiemelkedően puha is.
Tovább