Szűrés

Méret (sz*h)
Fedőanyag
Töltet
Termékcsalád

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Gyors, megbízható kiszállítás a Covid korlátozások alatt is! A megrendelt terméket a következő munkanapon átadjuk a futárnak.

Kedvezményes szállítás már 7999 Ft-tól.

Lépj velünk kapcsolatba: info@premiumtex.hu

Memória és anatómiai párnák

Memória és anatómiai párnák kategóriában számtalan fajta található, így mindenki megtalálhatja a saját elvárásainak megfelelő terméket. Elsődleges cél a kiváló és pihentető alvásélmény. Fontos, hogy olyan párnán aludjunk, ami minden igényünket kielégíti ezáltal biztosítva számunkra a pihentető alvást. Az optimális párna alátámasztja a nyaki gerinc természetes ívét, stabil helyet biztosít a fej számára, gyakorlatilag tehermentesíti a nyak izmait. A memóriahab, szaknyelven viszkoelasztikus poliuretán hab, lényegesen sűrűbb, mint az egyszerű szivacsok, így minden használat után visszanyeri eredeti formáját. Allergiások, érzékeny bőrűek, gyermekek és az idősebbek is garantáltan megtalálják a hozzájuk legtesthezállóbb párnákat, különleges igények esetén is.

Tovább
-10%

A kiváló alvásélmény legalább olyan fontos, mint az egészséges életmód és a helyes táplálkozás. Az alvás során termelünk megfelelő mennyiségű energiát a következő napra. Fontos, hogy olyan paplanon és párnán aludjunk, ami minden igényünket kielégíti és biztosítja számunkra a pihentető alvást. Az optimális párna alátámasztja a nyaki gerinc természetes ívét, stabil helyet biztosít a fej számára, gyakorlatilag tehermentesíti a nyak területét. A memóriahab lényegesen sűrűbb, mint az egyszerű szivacsok, így minden használat után visszanyeri eredeti formáját. Felveszi a fej, a nyak és a test vonalát. Töltete 100% viszkoelasztikus poliuretán hab. Fedőanyaga 100% poliészter jersey. Optimális helyzetben tartják a nyakat, a vállat és a gerincet, így biztosítva a nyugodt pihenést. Természetes bambuszszálak beszövésével készül a huzat. Egyszerre hagyományos és modern. Kellemes, selymes tapintású. Száraz alvást biztosít, a bambusz ugyanis kiváló nedvességfelvevő- és leadó képességgel bír. 40°C-on mosható, levehető huzattal.

Tovább
Méret (sz*h) :
60x40x14
Töltet :
100% viszkoelasztikus poliuretán hab (memóriahab)
Raktáron
+ EP számlára is!
11 420 Ft
10 290 Ft
Kezdete: 2021.03.05 A készlet erejéig!

A Naturtex Memory utazó kispárnájának kialakítása a hagyományos formát ötvözi a modern ergonómiai igényekkel. Egyedi, hűsítő fedőanyagának köszönhetően megfelelő klímakontrollt biztosít. Ideális választás gyerekeknek és hosszú útra utazók számára is, hiszen méretének köszönhetően könnyen bárhová magunkkal vihetjük. Huzata levehető, 40 fokon mosható.

Tovább
Méret (sz*h) :
42x24x13
Töltet :
100% viszkoelasztikus poliuretán hab (memóriahab)
Raktáron
+ EP számlára is!
7 180 Ft
-12%

A 4 évszak Memory párna kiváló választás azok számára, akiknek fontos a jó minőségű alvás és nyitottak az újdonságra. A párna töltete alkalmazkodik a test vonalához, így csökkentve az egyes testrészekre nehezedő nyomást. Megtartja a gerincet, így biztosítja a kényelmet alvás közben. A párna különlegessége, hogy két oldala más-más évszakban használható. Egyik fele a hűsítő TechnoGel réteg és SpendMesh huzatnak köszönhetően a meleg nyári éjszakákra, míg a puha, meleg WarmDream huzat a hűvös őszi /téli éjszakákra tökéletes választás. A párna huzata levehető és 40 fokon mosható.

Tovább
Méret (sz*h) :
60x40x13
Töltet :
100% viszkoelasztikus poliuretán hab (memóriahab), beépített gél réteggel
Raktáron
+ EP számlára is!
15 980 Ft
13 990 Ft
Kezdete: 2021.03.05 A készlet erejéig!
-16%

A kiváló alvásélmény legalább olyan fontos, mint az egészséges életmód és a helyes táplálkozás. Az alvás során termelünk megfelelő mennyiségű energiát a következő napra. Fontos, hogy olyan paplanon és párnán aludjunk, ami minden igényünket kielégíti és biztosítja számunkra a pihentető alvást. Az optimális párna alátámasztja a nyaki gerinc természetes ívét, stabil helyet biztosít a fej számára, gyakorlatilag tehermentesíti a nyak területét. A memóriahab lényegesen sűrűbb, mint az egyszerű szivacsok, így minden használat után visszanyeri eredeti formáját. Felveszi a fej, a nyak és a test vonalát. Töltete 100% viszkoelasztikus poliuretán hab. Fedőanyaga 100% poliészter jersey. Csak a huzat mosható, 40 fokon. Optimális helyzetben tartják a nyakat, a vállat és a gerincet, így biztosítva a nyugodt pihenést.

Tovább
Méret (sz*h) :
50x30x10/7
Töltet :
100% viszkoelasztikus poliuretán hab (memóriahab)
Raktáron
+ EP számlára is!
6 760 Ft
5 680 Ft
Kezdete: 2021.03.05 A készlet erejéig!
-14%

A kiváló alvásélmény legalább olyan fontos, mint az egészséges életmód és a helyes táplálkozás. Az alvás során termelünk megfelelő mennyiségű energiát a következő napra. Fontos, hogy olyan paplanon és párnán aludjunk, ami minden igényünket kielégíti és biztosítja számunkra a pihentető alvást. Az optimális párna alátámasztja a nyaki gerinc természetes ívét, stabil helyet biztosít a fej számára, gyakorlatilag tehermentesíti a nyak területét. A memóriahab lényegesen sűrűbb, mint az egyszerű szivacsok, így minden használat után visszanyeri eredeti formáját. Felveszi a fej, a nyak és a test vonalát. Töltete 100% viszkoelasztikus poliuretán hab. Fedőanyaga 100% poliészter jersey. Optimális helyzetben tartják a nyakat, a vállat és a gerincet, így biztosítva a nyugodt pihenést. A Memory AirPlus párna légáteresztő darab. 40°C-on mosható, levehető huzattal.

Tovább
Méret (sz*h) :
52x32x11,5
Töltet :
100% viszkoelasztikus poliuretán hab (memóriahab)
Raktáron
+ EP számlára is!
7 980 Ft
6 890 Ft
Kezdete: 2021.03.05 A készlet erejéig!

A Naturtex újdonsága egyedi formájának köszönhetően tökéletesen kiegészítője lesz otthonunknak. Legyen szó tévénézésről, olvasásról, délutáni szundiról, vagy akár egy magányos éjszakáról, mikor jól esik átölelni a párnánkat, tökéletes komfort érzést biztosít számunkra. Jól alkalmazkodik a nyak ívéhez, stabil támaszt nyújt a fejnek, így téve kényelmessé pihenésünket. Levehető, 40 fokon mosható huzattal.

Tovább
Méret (sz*h) :
55x46x13
Töltet :
100% viszkoelasztikus poliuretán hab (memóriahab)
Raktáron
+ EP számlára is!
10 640 Ft

A Naturtex újdonsága ideális választás ülőmunkát végzőknek vagy azok számára, akik sok időt töltenek utazással. Megtámasztja a hátat, tehermentesíti a hátizomzatot, elősegítve ezzel a megfelelő testtartást. Rugalmas pántjának köszönhetően könnyen rögzíthető szék vagy autóölés támlájához. Huzata levehető, 40 fokon mosható.

Tovább
Méret (sz*h) :
35x34x12
Töltet :
100% poliészter
Raktáron
+ EP számlára is!
7 580 Ft

A Naturtex Memory nyakpárnát azoknak ajánljuk, akik megoldást keresnek az utazás közbeni pihenés kényelmesebbé tételére. A Nasa által kifejlesztett memory szivacs sűrűsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ennek köszönhetően a memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját. Előnye, hogy alvás közben alátámasztja a nyakcsigolyákat és egyenesen tartja a gerincet. Csökkenti a nyaki izomfájdalmat, gyorsítja az izomregenerálódást. Hosszú utazások során maximális kényelmet biztosít a nyaknak. Levehető, 40 fokon mosható huzattal.

Tovább
Méret (sz*h) :
33x30x10,5
Töltet :
100% viszkoelasztikus poliuretán hab (memóriahab)
Raktáron
+ EP számlára is!
3 980 Ft
Termékpalettánk rendkívül széles. Vásárlóink megannyi termék közül szabadon válogathatnak, igényeiket és elvárásaikat kielégítve. A tökéletes alvásélmény nagyon fontos, hiszen ekkor termelünk energiát a mindennapi tevékenységek elvégzésére és ekkor regenerálódunk. Első és legfontosabb lépés, hogy átgondoljuk mire van szükségünk igazán, van- e bármilyen érzékenységünk, betegségünk. Ez kihagyhatatlan pont a sikeres vásárlás érdekében. Minden termékcsaládunk mást ígér, de biztos közös pontjuk a pihentető alvás teljesítése. A Polysoft termékcsalád rendkívül puha, allergiásoknak jó választás, a poratkáknak nem ad teret, könnyedén tisztítható. A Família termékcsalád strapabíró és többszöri mosás után is újszerű. Aloe vera termékcsalád kiemelkedően selymes és megtartja formáját is. Okos termékeink közé tartozik az Atka stop antiallergén és a Clima control termékcsalád, míg az előbbi a házipor-atka ellen nyújt védelmet, addig a második intelligens hőmérsékletszabályozást biztosít. Természetes töltetű paplanok is találhatóak nálunk, mint a Szatén-pamut párosítás , vagy a Szatén-gyapjú, de a Bamboo, vagyis megőrölt bambusz szálakat tartalmazó darabok is ide tartoznak. A Tencel paplanok jó szellőzéssel bírnak az eukaliptuszból készült fonalnak köszönhetően. Toll töltetű paplanokat is találhatunk kínálatunkban, tökéletes tartást biztosít, ám kiemelkedően puha is.
Tovább