TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

15 EZER Ft FELETTI MEGRENDELÉSED MELLÉ INGYENES KISZÁLLÍTÁST ADUNK AJÁNDÉKBA, GLS-sel történő szállítás esetén!

Válassz prémium alvásélményt a jobb élethez!         Kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba: 06 30 950 2434  H-P: 9-17

Prémiumtex Blog

Itt a tavasz, éljen a megújulás!

A tavasz beköszöntével sokan úgy érzik, ideje frissíteni otthonukat. Az ágyneműk, bútorok és az apró kiegészítők kicserélése nemcsak esztétikailag frissítő hatással bír, hanem komfortérzetünket is javítja. Az online áruházak széles választéka ma már lehetővé teszi, hogy mindezt kényelmesen otthonról, a számítógép előtt ülve intézzük. A megfelelően kiválasztott ágyneműk, ágytakarók, fedőmatracok és párnák pedig garantálják a pihentető alvást és kikapcsolódást. A Premiumtex.hu oldalán számos ilyen termék közül válogathatunk, ráadásul gyakran kedvező akciók várnak ránk.

Toll vagy pehely? – Mi segítünk a döntésben

Sajnos, már visszavonhatatlanul vége van a nyárnak, beköszöntöttek a hűvös őszi napok. Ilyenkor nincs is jobb, mint egy fárasztó nap után, este bebújni a jó meleg ágyunkba. A legkellemesebb ágymeleget még mindig a természetes töltetű paplanok nyújtják, ezek közül is elsősorban a toll, a pehely vagy a félpehely paplanok. Biztosan a Te emlékeidben is élénken él még a nagymama óriási, nehéz, steppelés nélküli paplanja, amiben ide-oda csúszkált a pehely és toll töltet, netán még szúrt is, eldugult az orrod, tüsszögni kezdtél… Szeretnélek megnyugtatni, a 21. századi, modern paplanok már távolról sem ilyenek!

 

Ne aludj egy ágyban az ellenséggel! Tudj meg mindent a háziporatkáról.

Poratka, a hívatlan lakó, aki nagy eséllyel megtalálható nálad is. Ha meg akarsz szabadulni tőle – és az allergiádtól – először jó, ha megismered.

Meddig használd a párnádat? Eláruljuk.

Tudtad, hogy a párnádat időről-időre le kell cserélned? Nem csak akkor, amikor már összeesett és göcsörtös. Egy hosszú évek óta használt párna sokkal több veszélyt rejthet magában, mint gondolnád!

Próbáld ki memóriahabos termékeinket!

Minden reggel úgy ébredsz, hogy az összes testrészed fáj? Régen nem pihentél már egy jót? És még mindig nem találtad meg a megfelelő matracot és párnát, ami alátámaszt a kritikus pontokon? Akkor ez a cikk Neked szól, a Premiumtex.hu bemutatja memóriahabos termékeit.

Így tedd összkomfortossá a hálószobád!

Nagyon fontos, hogy hálószobánkat úgy alakítsuk ki, hogy komfortos legyen, a környezet megnyugtató hatással bírjon, valamint olyan berendezési tárgyakkal egészítsük ki, amelyek segítségünkre vannak a pihentető, nyugodt alvásnál. Néhány tippet hoztunk most nektek a Premiumtex.hu oldalával.

Te ismered termékeink jótékony hatását?

Minden cikkünkben kihangsúlyozzuk, hogy nagyon fontos megfelelő párnát, paplant, ágyneműt, matracot beszerezni ahhoz, hogy pihentető alvásban legyen részünk. A Premiumtex.hu oldalán rengeteg fajta szettből válogathatsz, de akár külön-külön is megvásárolhatod a kellékeket. Több olyan terméket is megtalálhatsz webáruházunkban, melyek valamilyen különleges bevonattal rendelkeznek. Ezekről hoztunk most Nektek egy blogbejegyzést, hogy jobban megismerjétek termékeinket!

Te hogyan védekezel a vírusok ellen? Nekünk van egy szuper ötletünk!

Minden blogbejegyzésünkben igyekszünk kihangsúlyozni, hogy mennyire fontos odafigyelni arra, hogy biztosítsuk a pihentető alváshoz szükséges kellékeket, vagyis a párnákat, amelyek megfelelő alátámasztást biztosítanak a fej és a csigolyák számára, a paplant, ami jó hőmegtartó és szellőző képességgel rendelkezik, illetve a dizájnos, ám rendkívül puha ágytakarót, amibe öröm belebújni egy hosszú, nehéz nap után. Az egészségünk szempontjából is fontos, hogy minőségi termékeket vásároljunk. Most egy különleges termékcsaláddal érkeztünk, ami abszolút erre helyezi a hangsúlyt! Tarts a Premiumtex.hu oldalával és ismerd meg a Viral Stop termékeket Te is.

Te tudod mire van szükség egy összkomfortos fürdőszobához?

A mindennapi élet során fontos, hogy élettereinket úgy alakítsuk ki, hogy azok maximális komfortot biztosítsanak számunkra, dizájn terén pedig a saját ízlésünket tükrözze, hiszen így tudjuk igazán otthon érezni magunkat és jól érezni magunkat az adott térben.

 

Paplan és párna szett kisokos, avagy ezt vásárold, ha…

Ahhoz, hogy kiegyensúlyozottak legyünk nem szabad megfeledkeznünk az egészséges étkezésről, a megfelelő folyadékbevitelről, a rendszeres sportról és úgy bizony, a pihentető alvásélmény biztosítása sem utolsó a listán, annak ellenére, hogy sokan ezt figyelmen kívül hagyják! A Premiumtex.hu oldalán számos paplan és párna szett található, mindegyik kiváló, ám egy kis odafigyeléssel könnyedén kiválaszthatjuk azt, ami számunkra valóban megfelelő. Erről szól mai cikkünk.

Te tudod miért álmodunk?

Ez a kérdés, illetve, hogy álmaink valójában mit jelentenek, az emberiséget már a kezdetektől fogva érdekelte. Különféle álmoskönyveket alkottak, melyben feljegyezték a leggyakoribb álmokat és azok lehetséges jelentését. Az évek során pedig több tudós is előállt egy-egy magyarázattal arról, hogy mi is történik igazán álmodás közben, miért van ez a jelenség és mit jelent. Most pedig a Premiumtex.hu is hozzájárul egy kerekebb kép kialakítására az álmokkal kapcsolatban!

A pihentető alvás kulcsa a kezünkben van!

A pihentető alvás elengedhetetlen a kiegyensúlyozottsághoz és az egészség megőrzéséhez. Nagyon fontos, hogy éjszaka, illetve alvás során kényelmes párnán aludjunk, hiszen ilyenkor történik a regenerálódás, illetve a felkészülés a következő napra.

Te ismered az alvás fázisait?

Életünk nagy részét alvással töltjük, ezért nagyon fontos, hogy minőségi ágynemű, paplan és párna között tegyük azt, ebben segít a Premiumtex.hu oldala! Azt gondolhatjuk, hogy az alvás passzív tevékenység, ám igazából nagyon is aktív, ilyenkor regenerálódunk, feltöltődik fizikailag és szellemileg is szervezetünk.