Szűrés

Méret (sz*h*v)
Töltet

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

20 ezer Ft feletti megrendelésed mellé INGYENES kiszállítást adunk ajándékba!

Válassz prémium alvásélményt a jobb élethez!         Kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba: 06 30 950 2434  H-P: 9-17

Toll és pehely töltetű párnák

Toll és félpehely töltetű párnáinkon garantáltan édes álmaid lesznek! Több méretű párnát is megtalálsz, így kiválaszthatod a Neked megfelelőt, amely stabil helyet biztosít majd a fej és a nyak számára. Légiesek, puhák, mégis a legjobb hőtartásúak, így az alvás valóban élménnyé válik - mégha nem is tudunk róla, hiszen ekkor éppen pihenünk. Egy hosszú, fárasztó nap végén felüdülés lesz ágyba bújni, hiszen olyan érzést keltenek párnáink, mintha habok között feküdnénk. Toll és pehely töltetű paplanjaink prémium termékeknek számítanak, így ha beszerzed ezt a termékcsaládot garantált a tökéletes pihenés a legfeszültebb időszakokban is. Párnáink követik a test ívét, hogy Önnek a legpihentetőbb alvásban legyen része. Allergiások, érzékeny bőrűek, gyermekek és az idősebb generáció tagjai is garantáltan megtalálják a hozzájuk legtesthezállóbb párnákat, különleges igények esetén is. 

Tovább

A tollpárnák már évtizedek óta nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen kényelmes alvást biztosítanak, fedőanyaguk selymes tapintású, kellemes érzetet nyújtanak. A toll stabil alátámasztást nyújt a nyaki csigolyáknak. Natúr színű tollpárnáink megbízható minőséget képviselnek, így ajánljuk azok számára, akik kedvező áron, jó minőségű, extra dús töltetű tollas terméket szeretnének vásárolni. Allergiában szenvedőknek is kiváló választás, a NOMITE® technológiának köszönhetően.

Tovább
Méret (sz*h*v) :
70x90
Töltősúly :
2500g
Szín :
fehér
Raktáron
15 360 Ft

Alvás során termelünk megfelelő mennyiségű energiát a következő napra, így fontos, hogy olyan párnán aludjunk, ami minden igényünket kiegészíti és biztosítja számunkra a pihentető alvást. Ez az extra dús töltetű toll kispárna alátámasztja a nyaki gerinc természetes ívét, stabil helyet biztosít a fej számára, gyakorlatilag tehermentesíti a nyak területét. A kispárna töltete 100% libatoll, amelyek esetében a mosási- és sterilizálási eljárás során speciális termálvizes technológiát alkalmazunk. Környezetkímélő, gazdaságos és költséghatékony módon dolgozzuk fel a tollat és a pelyhet. Allergiában szenvedőknek is kiváló választás, a NOMITE® technológiának köszönhetően.

Tovább
Méret (sz*h*v) :
40x50
Töltősúly :
450g
Szín :
fehér
Raktáron
5 140 Ft

Tollpárnáink a tökéletes alvás elengedhetetlen kellékei, ez köztudott már évszázadok óta. Nem véletlen: finom tapintásúak, puhák, kényelmesek is, így a nyugodt pihenés garantált. Egészségre is pozitív hatással van, hiszen stabilan alátámasztja a nyaki csigolyákat, így elkerülhetőek a nyakfájások egy-egy szokatlanabb pozíció után. Natúr színű tollpárnáink a megbízható minőséget képviselik elérhető áron. A tollakat, mielőtt a párnákba kerülnének, egy különleges termálvizes technológiával kezelik. Fedőanyaguk 100% pamut angin, ami megakadályozza a tollak kibújását, hogy minél tovább használhasd a kedvenc párnádat. A NOMITE® technológiának köszönhetően allergiában szenvedőknek is tökéletes választás lehet.

Tovább
Méret (sz*h*v) :
40x50
Töltősúly :
400g
Szín :
fehér
Raktáron
4 950 Ft

A kiváló alvásélményhez elengedhetetlen egy kiváló minőségű párna, ami minden este alvásra csábít! A Magyar Termék Nagydíjas párnánk extra kényelmet képvisel, amellyel luxust vihet a hálószobájába, és a mindennapokba! Tiszta pamut a fedőanyaga, töltete pedig a legjobb minőségű, kézzel válogatott, fehér magyar libapehely-töltettel készül. A 100% extra finomságú libapehely habkönnyűvé teszi a párnát, amin az alvás igazi élménnyé válik. Prémium minőségű párnánk hosszú élettartamú, így ha Ön ezt választja, hosszú éveken keresztül hű hálótársa lesz. A NOMITE® technológia révén allergiások számára is kiváló választás! Szakszerű tisztítást igényel a termék. Díjnyertes Tulipán párnáinkon a pihentető alvás minden éjjel garantált!

Tovább
Méret (sz*h*v) :
40x50
Töltősúly :
30+30+300 g
Szín :
fehér
Raktáron
100% pehely
14 530 Ft

A kiváló alvásélmény egyik feltétele egy kiváló minőségű párna, ami minden este alvásra csábít! A Magyar Termék Nagydíjas párnánk extra kényelmet képvisel, amellyel luxust vihetsz a hálószobádba, és a mindennapokba! Tiszta pamut a fedőanyaga, töltete pedig a legjobb minőségű, kézzel válogatott, fehér magyar libapehely-töltettel készül. A 100% extra finomságú libapehely habkönnyűvé teszi a párnát, amin az alvás igazi élménnyé válik. Prémium minőségű párnánk hosszú élettartamú, így ha  ezt választod, hosszú éveken keresztül hű hálótársad lesz. A NOMITE® technológia révén allergiások számára is kiváló választás! Szakszerű tisztítást igényel a termék. A legszebb álmok várnak Rád a díjnyertes Tulipán párnán!

Tovább
Méret (sz*h*v) :
40x50
Töltősúly :
200 g
Szín :
fehér
Raktáron
100% pehely
Ingyenes szállítással!
25 590 Ft

Prémium minőségű, Magyar Termék Nagydíjas párnánk extra kényelmet képvisel, amellyel luxust varázsolhatsz  a hálószobádba! Fedőanyaga tiszta pamut, töltete pedig a legjobb minőségű, kézzel válogatott, magyar libapehely-töltettel készül. A 100% extra finomságú libapehely habkönnyűvé teszi a párnát, amin az alvás igazi élménnyé válik. Pihe-puha párnánk hosszú élettartamú, így ha ezt választod, hosszú éveken keresztül hű hálótársad lesz. A NOMITE® technológia révén allergiások számára is kiváló választás! Szakszerű tisztítást igényel a termék. A legszebb álmok garantáltak a Tulipán párnán!

Tovább
Méret (sz*h*v) :
50x70
Töltősúly :
60+60+600 g
Szín :
fehér
Raktáron
100% pehely
Ingyenes szállítással!
24 130 Ft

Pihe-puha, prémium minőségű nagypárna, amely luxust visz a hétköznapokba! A Magyar Termék Nagydíjas párnánk extra kényelmet képvisel. Tiszta pamut a fedőanyaga, töltete pedig a legjobb minőségű, kézzel válogatott, fehér magyar libapehely-töltettel készül. A 100% extra finomságú libapehely habkönnyűvé teszi a párnát, amin az alvás igazi élménnyé válik. Prémium minőségű párnánk hosszú élettartamú, így ha Ön ezt választja, hosszú éveken keresztül hű hálótársa lesz. A NOMITE® technológia révén allergiások számára is kiváló választás! Szakszerű tisztítást igényel a termék. A legszebb álmok várnak Önre a Tulipán párnán!

Tovább
Méret (sz*h*v) :
70x90
Töltősúly :
100+100+1100 g
Szín :
fehér
Raktáron
100% pehely
Ingyenes szállítással!
38 700 Ft

Félpehely kispárna, amely toll-pehely összetételének köszönhetően megbízható minőséget képviselnek! A toll tartást ad, a pehely pedig a párna pihe-puhaságát biztosítja, hogy Ön kényelmes felületen tudjon aludni minden éjjel. A toll és a pehely speciális termálvizes technológiával készítették elő, mielőtt a párnákba kerültek volna. A NOMITE® technológia révén allergiás megbetegedésben szenvedőknek is megfelelő választás.

Tovább
Méret (sz*h*v) :
40x50
Töltősúly :
300g
Szín :
fehér
Raktáron
Ingyenes szállítással!
22 510 Ft

A Magyar Termék Nagydíjas párnánk extra kényelmet képvisel, amellyel luxust vihetsz a hálószobádba, és a mindennapokba! Tiszta pamut a fedőanyaga, töltete pedig a legjobb minőségű, kézzel válogatott, fehér magyar libapehely-töltettel készül. A 100% extra finomságú libapehely habkönnyűvé teszi a párnát, amin az alvás igazi élménnyé válik. Prémium minőségű párnánk hosszú élettartamú, így ha ezt választod, hosszú éveken keresztül hű hálótársad lesz. A NOMITE® technológia révén allergiások számára is kiváló választás! Szakszerű tisztítást igényel a termék. A legszebb álmok várnak Rád a Tulipán párnán!

Tovább
Méret (sz*h*v) :
50x70
Töltősúly :
500 g
Szín :
fehér
Raktáron
100% pehely
Ingyenes szállítással!
57 810 Ft

Habkönnyű, prémium minőségű nagypárna, amely luxust visz a hétköznapokba, extra kényelmet képvisel! Tiszta pamut a fedőanyaga, a párna szélein elegáns ezüst-szürke paszpól húzódik, töltete pedig a legjobb minőségű, kézzel válogatott, fehér magyar libapehely-töltettel készül. A 100% extra finomságú libapehely habkönnyűvé teszi a párnát, amin az alvás igazi élménnyé válik. Prémium minőségű párnánk hosszú élettartamú, így ha  ezt választod, hosszú éveken keresztül hű hálótársad lesz. A NOMITE® technológia révén allergiások számára is kiváló választás! Szakszerű tisztítást igényel a termék. Prémium minőségű Silver párnáinkon a pihentető alvás minden éjjel garantált!

Tovább
Méret (sz*h*v) :
70x90
Töltősúly :
800 g
Szín :
fehér
Raktáron
100% pehely
Ingyenes szállítással!
49 490 Ft

Habkönnyű, prémium minőségű nagypárna, amely luxust visz a hétköznapokba! A Magyar Termék Nagydíjas párnánk extra kényelmet képvisel. Tiszta pamut a fedőanyaga, töltete pedig a legjobb minőségű, kézzel válogatott, fehér magyar libapehely-töltettel készül. A 100% extra finomságú libapehely habkönnyűvé teszi a párnát, amin az alvás igazi élménnyé válik. Prémium minőségű párnánk hosszú élettartamú, így ha ezt választod, hosszú éveken keresztül hű hálótársad lesz. A NOMITE® technológia révén allergiások számára is kiváló választás! Szakszerű tisztítást igényel a termék. Díjnyertes Tulipán párnáinkon a pihentető alvás minden éjjel garantált!

Tovább
Méret (sz*h*v) :
70x90
Töltősúly :
800 g
Szín :
fehér
Raktáron
100% pehely
Ingyenes szállítással!
92 370 Ft

A kiváló alvásélmény alappillére a megfelelő párna. Venezia félpehely nagypárnánk kiemelkedően megtartja a hőt, ugyanakkor légáteresztő képessége is rendkívüli, hiszen az alternatív pehely növeli a természetes toll pozitív tulajdonságait. 100% tollbiztos pamut a fedőanyaga, amely megakadályozza, hogy a töltet kibújjon, így hosszú távon élvezheted ezt a pihe-puha párnát éjjelente. Hosszú időn keresztül képes megtartani formáját és rugalmasságát. A kék paszpól egyedi megjelenést biztosít, így akár ajándéknak is kiváló választás lehet.

Tovább
Méret (sz*h*v) :
70x90
Töltősúly :
1300g
Szín :
fehér
Raktáron
12 900 Ft
 
Termékpalettánk rendkívül széles. Vásárlóink megannyi termék közül szabadon válogathatnak, igényeiket és elvárásaikat kielégítve. A tökéletes alvásélmény nagyon fontos, hiszen ekkor termelünk energiát a mindennapi tevékenységek elvégzésére és ekkor regenerálódunk. Első és legfontosabb lépés, hogy átgondoljuk mire van szükségünk igazán, van- e bármilyen érzékenységünk, betegségünk. Ez kihagyhatatlan pont a sikeres vásárlás érdekében. Minden termékcsaládunk mást ígér, de biztos közös pontjuk a pihentető alvás teljesítése. A Polysoft termékcsalád rendkívül puha, allergiásoknak jó választás, a poratkáknak nem ad teret, könnyedén tisztítható. A Família termékcsalád strapabíró és többszöri mosás után is újszerű. Aloe vera termékcsalád kiemelkedően selymes és megtartja formáját is. Okos termékeink közé tartozik az Atka stop antiallergén és a Clima control termékcsalád, míg az előbbi a házipor-atka ellen nyújt védelmet, addig a második intelligens hőmérsékletszabályozást biztosít. Természetes töltetű paplanok is találhatóak nálunk, mint a Szatén-pamut párosítás , vagy a Szatén-gyapjú, de a Bamboo, vagyis megőrölt bambusz szálakat tartalmazó darabok is ide tartoznak. A Tencel paplanok jó szellőzéssel bírnak az eukaliptuszból készült fonalnak köszönhetően. Toll töltetű paplanokat is találhatunk kínálatunkban, tökéletes tartást biztosít, ám kiemelkedően puha is.
Tovább