Szűrés

Kategóriák
Méret (sz*h*v)
Töltet
Garnitúra

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

15 ezer Ft feletti megrendeléseded mellé INGYENES kiszállítást adunk ajándékba!

Válassz prémium alvásélményt a jobb élethez!         Kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba: 06 30 950 2434  H-P: 9-17

Bamboo termékcsalád

A pihentető alvásra nagy szüksége van szervezetünknek, hogy kellőképpen felkészüljön a másnapi kihívásokra. Ebben fontos szerepe van ágyneműnknek is, hogy milyen azok fedő- és töltőanyaga.
A Bamboo ágyneműkben töltetként és huzatanyagként is bambuszrostból előállított viszkóz típusú szálat használnak. A bambusz szál pozitív tulajdonságait más anyagokkal keverve (pl. poliésztergolyó) lehet fokozni, így növelhető a párnák formatartása, habossága, puhasága. A párnák töltete - a cipzáros kivitelezésnek köszönhetően - szabályozható. Fedőanyaguk 50% pamut - 50% viszkóz, ami méginkább fokozza a bambusz nedvszívó képességét.
A bambuszrost az évszázad legígéretesebb és legegészségesebb anyaga. Az bambuszból készült textíliák rendkívül erősek és formatartóak. A bambuszrostból készült ágyneműk kiválóan alkalmasak alvás közben, a testünk által termelt nedvesség elnyelésére, így kellemesen száraz alvást biztosítanak. Antiallergén és antiszeptikus tulajdonsága miatt érzékeny bőrűeknek, allergiásoknak kitűnő választás. Nem tárol statikus elektromosságot, a takaró remekül tartja a meleget, ugyanakkor a rostszálaknak köszönhetően jól szellőzik. Tapintása hasonlít a természetes selyeméhez, rendkívül kellemes. A párnák töltete szabályozható. Az allergiások számára különösen fontos a jó tisztíthatóság, a bambusz ágyneműk könnyen kezelhetők, 40 fokon mosógépben moshatók, formatartók. Szárítógép használata nem javasolt, vasalni tilos, mert a magas hő roncsolhatja a rostszálakat.

Tovább
-5%

A Bamboo kis- és nagypárna töltete habkönnyű, rugalmas bambusz szálak hozzáadásával készül. A párnák megőrölt bambusz szálakat tartalmazó fedőanyaga selymes tapintású, hűs érzetet biztosít akár a nyári kánikulában is. A bambusz, természetéből fakadóan kitűnő nedvszívó képességgel bír, így kellemesen száraz érzetet biztosít az alvás során. Kifejezetten ajánljuk Neked, ha verejtékezésre hajlamos vagy. A bambusz antibakteriális tulajdonságú, így véd a baktériumok megtelepedése és elszaporodása ellen. Antiallergén és antiszeptikus tulajdonsága miatt érzékeny bőrűeknek, allergiásoknak kitűnő választás. Nem tárol statikus elektromosságot. Tapintása hasonlít a természetes selyeméhez, rendkívül kellemes. A párnák különlegessége, hogy a tok cipzáras, így a töltetéből akár ki is lehet venni vagy hozzátenni, attól függően, hogy magasabb vagy alacsonyabb párnára van szükséged. Mosógépben 40 fokon mosható, könnyen kezelhető, formatartó darabok. Ráadásul szettben még kedvezőbb áron a Tiéd lehet!

A feltüntetett ár a szett ára. 

Tovább
Méret (sz*h*v) :
70x90+40x50
Töltősúly :
1200g+300g
Szín :
elefántcsont színű
Raktáron
18 030 Ft 
17 200 Ft
Kezdete: 2022.03.09 A készlet erejéig!
-5%

1db paplan 140x200 600g, 1db nagypárna 70x90 1200g, 1db kispárna 40x50 300g

A Bamboo termékcsalád elemeinek töltete habkönnyű, rugalmas bambusz szálak hozzáadásával készül. A párnák és takarók megőrölt bambusz szálakat tartalmazó fedőanyaga selymes tapintású, hűs érzetet biztosít akár a nyári kánikulában is. A bambusz, természetéből fakadóan kitűnő nedvszívó képességgel bír, így kellemesen száraz érzetet biztosít az alvás során. Kifejezetten ajánljuk verejtékezésre hajlamosabbaknak. A bambusz antibakteriális tulajdonságú, így véd a baktériumok megtelepedése és elszaporodása ellen. Antiallergén és antiszeptikus tulajdonsága miatt érzékeny bőrűeknek, allergiásoknak kitűnő választás. Nem tárol statikus elektromosságot, a takaró remekül tartja a meleget, ugyanakkor a rostszálaknak köszönhetően jól szellőzik. Tapintása hasonlít a természetes selyeméhez, rendkívül kellemes. A párnák különlegessége, hogy a tok cipzáras, így a töltetéből akár ki is lehet venni vagy hozzátenni, attól függően, hogy magasabb vagy alacsonyabb párnára van szükséged. Mosógépben mosható, könnyen kezelhető, formatartó darabok. Ráadásul szettben még kedvezőbb áron a Tiéd lehet!

A feltüntetett ár a szett ára.

Tovább
Raktáron
Ingyenes szállítással!
37 850 Ft 
35 950 Ft
Kezdete: 2022.03.09 A készlet erejéig!

A Bamboo félpárna fedőanyaga elefántcsont színű, 50% viszkóz (bambusz) - 50% pamut. Selymes, kellemes tapintású, és hűs érzetet kelt a legnagyobb kánikula idején is. A párna töltete 100% viszkóz (bambusz), magja 100% poliésztergolyó, habkönnyű, rugalmas bambusz szálak hozzáadásával készül. A bambusz, természetéből fakadóan kitűnő nedvszívó képességgel bír, így kellemesen száraz érzetet biztosít az alvás során. Kifejezetten ajánljuk verejtékezésre hajlamosabbaknak. A bambusz antibakteriális tulajdonságú, így véd a baktériumok megtelepedése és elszaporodása ellen. Antiallergén és antiszeptikus tulajdonsága miatt érzékeny bőrűek számára is ajánlott. A töltet mennyisége állítható saját kényelmünk szerint. Mosógépben 40 fokon mosható, könnyen kezelhető, formatartó darab. 

Tovább
Méret (sz*h*v) :
50x70
Töltősúly :
500g
Szín :
elefántcsont színű
Raktáron
7 480 Ft

A Bamboo kispárna rendkívül kényelmes, és teljesen személyre szabható a töltet mennyisége, ugyanis a tok cipzáras, így a töltetből akár ki is lehet venni, vagy éppen hozzá lehet tenni: teljesen egyénre szabható. A Bamboo termékcsalád párnáinak töltete habkönnyű, rugalmas bambusz szálak hozzáadásával készül. A párna megőrölt bambusz szálak felhasználásával készült fedőanyaga selymes tapintású, hűs érzetet biztosít alvás közben akár a nyári kánikulában is. A bambusz, természetéből fakadóan kitűnő nedvszívó képességgel bír, így kellemesen száraz érzetet biztosít az alvás során. Kifejezetten ajánljuk verejtékezésre hajlamosabbaknak.antibakteriális tulajdonságú, így véd a baktériumok megtelepedése és elszaporodása ellen. Antiallergén és antiszeptikus tulajdonsága miatt érzékeny bőrűeknek, allergiásoknak kitűnő választás. Mosógépben tisztítható, könnyen kezelhető a párna, és hosszú távon is tartja a formáját, hogy minél tovább kényelmes kispárnán aludhass.

Tovább
Méret (sz*h*v) :
40x50
Töltősúly :
300g
Szín :
elefántcsont színű
Raktáron
5 260 Ft

Egy minőségi takaró, a jó alvás garanciája! Rugalmas, könnyű és üreges felépítésű bambusz szállal töltött Bamboo téli paplan, amely rendkívül hajlékony is ráadásul. A paplan fedőanyaga selymes tapintású, így hűs érzetet biztosít alvás közben, véd a baktériumok megtelepedése ellen. A bambusz szálaknak köszönhetően a paplan antiallergén tulajdonságokkal rendelkezik, így allergiásoknak, érzékeny bőrűeknek is kiváló választás lehet. A nedvességet kiválóan kiegyenlíti, mivel a bambusz szálak magukba zárják az alvás közben keletkező nedvességet, így kifejezetten ajánljuk izzadékonyabbaknak is. Fedőanyaga 50% bambusz szál és 50% pamut, míg töltete 100%-ig bambusz. Nem tárol statikus elektromosságot. Mosógépben 40 fokon mosható, könnyen kezelhető, formatartó darab.

Tovább
Méret (sz*h*v) :
140x200
Töltősúly :
1200g
Szín :
elefántcsont színű
Raktáron
Ingyenes szállítással!
24 710 Ft

A Bamboo nagypárna töltete habkönnyű és rendkívül rugalmas a benne lévő üreges felépítésű bambusz szálaknak köszönhetően. A fedőanyag selymes tapintású, kellemesen hűs érzetet biztosít a legmelegebb éjszakákon is. A bambusz, természetéből fakadóan kitűnő nedvszívó képességgel bír, így kellemesen száraz érzetet biztosít az alvás során. Kifejezetten ajánljuk verejtékezésre hajlamosabbaknak. Antibakteriális, antiallergén tulajdonságú, véd a baktériumok megtelepedése és elszaporodása ellen is, így Bamboo nagypárnánk antiallergén. A párna különlegessége, hogy a tok cipzáras, így a töltetből akár ki is lehet venni, vagy hozzá lehet tenni: teljesen egyénre szabható, hogy magasabb vagy éppen alacsonyabb párnára van szükséged. Antiallergén hatása miatt ajánljuk allergiások számára.

Tovább
Méret (sz*h*v) :
70x90
Töltősúly :
1200g
Szín :
elefántcsont színű
Raktáron
12 770 Ft

Egy minőségi takaró, a jó alvás garanciája! Habkönnyű, rugalmas bambusz szállal töltött Bamboo nyári paplan, amelynek selymes fedőanyaga kellemes hűs érzetet biztosít a nyári kánikulában, a bambusz a nedvességet is kiválóan magába zárja, így kifejezetten ajánljuk verejtékezésre hajlamosabbaknak. Nem tárol statikus elektromosságot, a takaró remekül tartja a meleget, ugyanakkor a rostszálaknak köszönhetően jól szellőzik. Mindemellett antiallergén, antiszeptikus tulajdonságú, így allergiásoknak, érzékeny bőrűeknek is kiváló választás lehet a Bamboo paplan. Töltete 100%-ig bambusz, fedőanyaga 50%-ban bambusz, 50%-ban pamut.

Tovább
Méret (sz*h*v) :
140x200
Töltősúly :
600g
Szín :
elefántcsont színű
Raktáron
Ingyenes szállítással!
19 820 Ft

Egy minőségi takaró, a jó alvás garanciája! Kényelmes, kellemes meleget biztosító bambusszal töltött Bamboo dupla téli paplan, amely kiválóan magába zárja a nedvességet, így verejtékezőknek is garantált a nyugodt alvás minden éjjel. A megőrölt bambusz szálakat tartalmazó, selymes tapintású fedőanyaga véd a baktériumok megtelepedése és elszaporodása ellen is, illetve antiallergén, így allergiásoknak is ajánljuk, hiszen nekik is kijár a pihentető alvás minden éjjel. Töltete 100% bambusz, fedőanyaga 50% bambusz szál és 50% pamut. Nem tárol statikus elektromosságot. A paplan mérete miatt ideális választás párok számára, hogy mindkét félnek jusson elegendő paplan minden éjjel. Mosógépben 40 fokon mosható, könnyen kezelhető, formatartó darab.

Tovább
Méret (sz*h*v) :
200x220
Töltősúly :
1500g
Szín :
elefántcsont színű
Raktáron
Ingyenes szállítással!
34 450 Ft

Egy minőségi takaró, a jó alvás garanciája! A takarók megőrölt bambusz szálakat tartalmazó fedőanyaga selymes tapintású, hűs érzetet nyújt akár a  nyári  kánikulában is. A Bamboo dupla paplan, amely kiválóan magába zárja az alvás során keletkező nedvességet, így garantált a nyugodt, pihentető alvás minden éjjel az izzadékonyabbak számára is. Az üreges felépítésű, habkönnyű és rugalmas paplan antiallergén, és a baktériumokkal is hatékonyan veszi fel a harcot, így allergiásoknak is kiváló választás lehet a Bamboo nyári dupla paplanja. Nem tárol statikus elektromosságot. Pároknak kifejezetten ajánljuk mérete miatt: mindkét félnek jutni fog elegendő paplan, minden éjjel! Mosógépben 40 fokon mosható, könnyen kezelhető, formatartó.

Tovább
Méret (sz*h*v) :
200x220
Töltősúly :
650g
Szín :
elefántcsont színű
Raktáron
Ingyenes szállítással!
28 620 Ft