Szűrés

Kategóriák
Méret (sz*h)
Töltet

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Gyors, megbízható kiszállítás a Covid korlátozások alatt is! A megrendelt terméket a következő munkanapon átadjuk a futárnak.

Kedvezményes szállítás már 7999 Ft-tól.

Lépj velünk kapcsolatba: info@premiumtex.hu

Bamboo termékcsalád

A pihentető alvásra nagy szüksége van szervezetünknek, hogy kellőképpen felkészüljön a másnapi kihívásokra. Ebben fontos szerepe van ágyneműnknek is, hogy milyen azok fedő és töltőanyaga.
A Bamboo termékcsalád párnáinak és paplanjainak töltete 100% bambusz. Fedőanyaguk 50% pamut-50% viszkóz, ami még fokozza a bambusz nedvszívó képességét.
A bambuszrost az évszázad legígéretesebb és legegészségesebb anyaga. Az bambuszból készült textíliák rendkívül erősek és formatartóak. A bambuszrostból készült ágyneműk kiválóan alkalmasak alvás közben, a testünk által termelt nedvesség elnyelésére, így kellemesen száraz alvást biztosítanak. Antiallergén és antiszeptikus tulajdonsága miatt érzékeny bőrűeknek, allergiásoknak kitűnő választás. Nem tárol statikus elektromosságot, a takaró remekül tartja a meleget, ugyanakkor a rostszálaknak köszönhetően jól szellőzik. Tapintása hasonlít a természetes selyeméhez, rendkívül kellemes. Az allergiások számára nagyon fontos a jó tisztíthatóság. A bambusz ágyneműk könnyen kezelhetőek, formatartóak, 40 fokon moshatók. Szárítógép használata nem javasolt, vasalni tilos, mert a magas hő roncsolhatja a rostszálakat.

Tovább
ÚJ

Egy minőségi takaró, a jó alvás garanciája! Habkönnyű, rugalmas bambusz szállal töltött Bamboo nyári paplan, amelynek selymes fedőanyaga kellemes hűs érzetet biztosít a nyári kánikulában, és a nedvességet is kiválóan magába zárja a bambusz, így kifejezetten ajánljuk verejtékezésre hajlamosabbaknak. A bambusz antiallergén tulajdonságú, így allergiásoknak is kiváló választás lehet a Bamboo paplan. Töltete 100%-ig bambusz, fedőanyaga 50%-ban bambusz, 50%-ban pamut.

Tovább
Méret (sz*h) :
140x200
Töltősúly :
600g
Szín :
elefántcsont színű
Raktáron
Ingyenes szállítással!
16 540 Ft
ÚJ

Egy minőségi takaró, a jó alvás garanciája! Rugalmas, könnyű és üreges felépítésű bambusz szállal töltött Bamboo téli paplan, amely rendkívül hajlékony is ráadásul. A paplan fedőanyaga selymes tapintású, így hűs érzetet biztosít alvás közben, véd a baktériumok megtelepedése ellen. A bambusz szálaknak köszönhetően a paplan antiallergén tulajdonságokkal rendelkezik, így allergiásoknak is kiváló választás lehet. A nedvességet kiválóan kiegyenlíti, mivel a bambusz szálak magukba zárják az alvás közben keletkező nedvességet, így kifejezetten ajánljuk izzadékonyabbaknak is. Fedőanyaga 50% bambusz szál és 50% pamut, míg töltete 100%-ig bambusz.

Tovább
Méret (sz*h) :
140x200
Töltősúly :
1200g
Szín :
elefántcsont színű
Raktáron
Ingyenes szállítással!
19 660 Ft

Egy minőségi takaró, a jó alvás garanciája! Selymes tapintású, hűs érzetet nyújtó nyári Bamboo dupla paplan, amely kiválóan magába zárja az alvás során keletkező nedvességet, így garantált a nyugodt, pihentető alvás minden éjjel az izzadékonyabbak számára is. Az üreges felépítésű, habkönnyű és rugalmas paplan antiallergén, és a baktériumokkal is hatékonyan veszi fel a harcot, így allergiásoknak is kiváló választás lehet a Bamboo nyári dupla paplanja. Pároknak kifejezetten ajánljuk mérete miatt: mindkét félnek jutni fog elegendő paplan, minden éjjel!

Tovább
Méret (sz*h) :
200x220
Töltősúly :
650g
Szín :
elefántcsont színű
Raktáron
22 960 Ft

Egy minőségi takaró, a jó alvás garanciája! Kényelmes, kellemes meleget biztosító bambusszal töltött Bamboo dupla téli paplan, amely kiválóan magába zárja a nedvességet, így verejtékezőknek is garantált a nyugodt alvás minden éjjel. A bambusz szálakat tartalmazó fedőanyag véd a baktériumok megtelepedése és elszaporodása ellen is, illetve antiallergén, így allergiásoknak is ajánljuk, hiszen nekik is kijár a pihentető alvás minden éjjel. Töltete 100% bambusz, fedőanyaga 50% bambusz szál és 50% pamut. A paplan mérete miatt ideális választás párok számára, hogy mindkét félnek jusson elegendő paplan minden éjjel.

Tovább
Méret (sz*h) :
200x220
Töltősúly :
1500g
Szín :
elefántcsont színű
Raktáron
27 460 Ft
ÚJ

A Bamboo nagypárna üreges felépítésű, habkönnyű és rendkívül rugalmas a benne lévő bambusz szálaknak köszönhetően. A fedőanyag selymes tapintású, kellemesen hűs érzetet biztosít a legmelegebb éjszakákon is. A bambusz véd a baktériumok megtelepedése és elszaporodása ellen is, így antiallergén a Bamboo nagypárnánk. A párna különlegessége, hogy a tok cipzáras, így a töltetből akár ki is lehet venni, vagy hozzá lehet tenni: teljesen egyénre szabható, hogy magasabb vagy éppen alacsonyabb párnára van szükség. Antiallergén hatása miatt ajánljuk allergiások számára.

Tovább
Méret (sz*h) :
70x90
Töltősúly :
1200g
Szín :
elefántcsont színű
Raktáron
9 940 Ft
ÚJ

A Bamboo félpárna fedőanyaga elefántcsont színű, 50% viszkóz (bambusz) - 50% pamut. A párna töltete 100% viszkóz (bambusz), magja 100% poliésztergolyó. Selymes, kellemes tapintású és hűs érzetet kelt. Érzékeny bőrűek számára is ajánlott. A töltet mennyisége állítható saját kényelmünk szerint. A Bamboo félpárna üreges felépítésű, habkönnyű, és rugalmas a bambusz szálnak köszönhetően. Fedőanyaga is bambusz szálakat tartalmaz, így tapintása selymes, alvás közben pedig kellemesen hűs érzetet biztosít a legnagyobb kánikula idején is. Ráadásul véd a baktériumok megtelepedése és elszaporodása ellen is.

Tovább
Méret (sz*h) :
50x70
Töltősúly :
500g
Szín :
elefántcsont színű
Raktáron
5 860 Ft
ÚJ

A Bamboo kispárna rendkívül kényelmes, és teljesen személyre szabható a töltet mennyisége, ugyanis a tok cipzáras, így a töltetből akár ki is lehet venni, vagy éppen hozzá lehet tenni: teljesen egyénre szabható. A párna rugalmas, a megőrölt bambusz szálakat tartalmazó fedőanyag selymes tapintású, hűs érzetet biztosít alvás közben. Mosógépben tisztítható, könnyen kezelhető a párna, és hosszú távon is tartja a formáját, hogy Ön minél tovább kényelmes kispárnán aludhasson.

Tovább
Méret (sz*h) :
40x50
Töltősúly :
300g
Szín :
elefántcsont színű
Raktáron
4 100 Ft