Szűrés

Kategóriák
Méret (sz*h*v)
Töltet

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

15 EZER Ft FELETTI MEGRENDELÉSED MELLÉ INGYENES KISZÁLLÍTÁST ADUNK AJÁNDÉKBA, GLS-sel történő szállítás esetén!

Válassz prémium alvásélményt a jobb élethez!         Kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba: 06 30 950 2434  H-P: 9-17

Paplanok és párnák

A kiváló alvásélmény legalább olyan fontos, mint az egészséges életmód és a helyes táplálkozás. Az alvás során termelünk megfelelő mennyiségű energiát a következő napra. Fontos, hogy olyan paplanon és párnán aludjunk, ami minden igényünket kielégíti és biztosítja számunkra a pihentető alvást. Az optimális párna alátámasztja a nyaki gerinc természetes ívét, stabil helyet biztosít a fej számára, gyakorlatilag tehermentesíti a nyak területét. A memóriahab lényegesen sűrűbb, mint az egyszerű szivacsok, így minden használat után visszanyeri eredeti formáját. Felveszi a fej, a nyak és a test vonalát. Töltete 100% viszkoelasztikus poliuretán hab. Fedőanyaga 100% poliészter jersey. Optimális helyzetben tartják a nyakat, a vállat és a gerincet, így biztosítva a nyugodt pihenést. Állítható magasságú párna, hogy a növésben lévő gyerekek számára teljes mértékben megfeleljen. Elősegíti az egészséges testtartást. 

 A huzata levehető, és 40°C-on mosható.

Tovább
Méret (sz*h*v) :
40x26x8,8/6
Töltet :
100% memóriahab
Raktáron
12 400 Ft

1 db paplan 90x130, 1 db kispárna 40x50

A kiváló alvásélmény legalább olyan fontos, mint az egészséges életmód és a helyes táplálkozás. Az alvás során termelünk megfelelő mennyiségű energiát a következő napra. Fontos, hogy olyan paplanon és párnán aludjunk, ami minden igényünket kielégíti és biztosítja számunkra a pihentető alvást. Az optimális párna alátámasztja a nyaki gerinc természetes ívét, stabil helyet biztosít a fej számára, gyakorlatilag tehermentesíti a nyak területét. Az Atka Stop® paplanok és párnák fedőanyaga fehér,100% pamut. Töltetük 100% üreges poliészterszál mikroba- és poratka ellenes készítéssel. A párna magja 100% poliészter. Allergiás megbetegedések esetén kiemelkedően ajánlott ez a termékcsalád, illetve a kisgyermekes családok nagy kedvence is.

A feltüntetett ár a szett ára.

Tovább
Méret (sz*h*v) :
90x130+40x50
Töltősúly :
430+70g
Szín :
fehér
Raktáron
11 330 Ft

1 db paplan 90x130, 1 db kispárna 40x50

A kiváló alvásélmény legalább olyan fontos, mint az egészséges életmód és a helyes táplálkozás. Az alvás során termelünk megfelelő mennyiségű energiát a következő napra. Fontos, hogy olyan paplanon és párnán aludjunk, ami minden igényünket kielégíti és biztosítja számunkra a pihentető alvást. Az optimális párna alátámasztja a nyaki gerinc természetes ívét, stabil helyet biztosít a fej számára, gyakorlatilag tehermentesíti a nyak területét. A Medisan® paplanok és párnák 95°C-on moshatóak, így rendkívül nagy higiénia szükségessége esetén a legjobb választás. Allergiásoknak is kiváló. Fedőanyaga főzhető, fehér színű, 60% pamut és 40% poliészter, a termék szélén egyedi szegővel. Töltete 100% főzhető poliészterszál.

A feltüntetett ár a szett ára.

Tovább
Méret (sz*h*v) :
90x130+40x50
Töltősúly :
430g+70g
Szín :
fehér
Raktáron
+ EP számlára is!
10 880 Ft

1 db paplan 90x130, 1 db kispárna 40x50

A kiváló alvásélmény legalább olyan fontos, mint az egészséges életmód és a helyes táplálkozás. Az alvás során termelünk megfelelő mennyiségű energiát a következő napra. Fontos, hogy olyan paplanon és párnán aludjunk, ami minden igényünket kielégíti és biztosítja számunkra a pihentető alvást. Az optimális párna alátámasztja a nyaki gerinc természetes ívét, stabil helyet biztosít a fej számára, gyakorlatilag tehermentesíti a nyak területét. A Família gyermek paplan és kispárna fedőanyaga fehér színű, 40% pamut és 60% poliészter. 100% üreges poliészterszála töltete. 40°C-on mosható, többszöri mosás után is megőrzi puhaságát és formáját. Tökéletes választás gyermekek fejlődő szervezete számára.

A feltüntetett ár a szett ára.

Tovább
Méret (sz*h*v) :
90x130+40x50
Töltősúly :
430+70g
Szín :
fehér
Raktáron
9 430 Ft