Szűrés

Kategóriák
Méret (sz*h*v)
Töltet

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

15 EZER Ft FELETTI MEGRENDELÉSED MELLÉ INGYENES KISZÁLLÍTÁST ADUNK AJÁNDÉKBA, GLS-sel történő szállítás esetén!

Válassz prémium alvásélményt a jobb élethez!         Kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba: 06 30 950 2434  H-P: 9-17

Clima Control termékcsalád

A pihentető alvásra nagy szüksége van szervezetünknek, hogy kellőképpen felkészüljön a másnapi kihívásokra. Ebben fontos szerepe van ágyneműnknek is, hogy milyen azok fedő és töltőanyaga.

Biztosan veled is előfordult már, hogy alvás közben egyszer fáztál, később pedig túl meleged volt a paplan alatt. Erre a problémára nyújt megoldást a Clima Control ágynemű garnitúra.
A különleges alvásélményt nyújtó, a modern technika vívmányait felhasználó Clima Control termékcsalád több fronton segíti a pihentető alvást. 

A Cell Solution® Clima rostok az alvás első fázisában elnyelik és tárolják a felesleges testhőt. Az éjszakai pihenés során, mikor a test már nem termel elegendő hőt, fokozatosan visszaadják azt, ezáltal biztosítva a kellemes és egyenletes alvásklímát. (Ezek a klímaszálak természetes alapú cellulóz rostok, melyek közé sodráskor paraffint ágyaznak. A paraffinról régóta ismert, hogy magába szívja vagy kiengedi a hőt a hőmérséklettől függően. Tehát) ezeknek a szabadalmazott Cell Solution® rostoknak, összehasonlítva más szálakkal, sokkal nagyobb hőtároló kapacitása van.
A Clima Control termékcsaládnak az intelligens hőmérséklet-szabályozás mellett kitűnő nedvesség szabályozó tulajdonsága is van. Az ágyneműk könnyen kezelhetők, 40 fokon, kímélő programon mosógépben moshatók.
Azon vásárlóinknak ajánljuk, akik szeretik az újdonságokat, és szívesen kipróbálják ezt, az egészséges, kellemes alvás érdekében kifejlesztett termékeket.

Tovább

A Clima Control nagypárnája fejlett technológiával készült, intelligensen szabályozza a hőmérsékletet, ami annyit jelent, hogy a Cell Solution® rostok elnyelik a felesleges testhőt, majd éjjal, amikor már testünk nem termel elegendő hőt, fokozatosan visszaeengedik az elnyelt hőt. Ez a tulajdonsága biztosítja a kellemes hőmérsékletet az alváshoz. A nagypárna nedvesség szabályozása kiemelkedő, és könnyen is tisztítható. Az intelligens Cell Solution® rostok PCM fázisváltó anyagból készülnek. Kifejezetten ajánljuk olyan vásárlóknak, akik szívesen próbálnak ki újdonságokat, és nyugodt, pihentető alvást szeretnének minden éjjel.

Tovább
Méret (sz*h*v) :
70x90
Töltősúly :
1200g
Szín :
fehér
Raktáron
15 980 Ft

A Clima Control kispárnája fejlett technológiával készült, intelligensen szabályozza a hőmérsékletet, ami annyit jelent, hogy a Cell Solution® rostok elnyelik a felesleges testhőt, majd éjjel, amikor már testünk nem termel elegendő hőt, fokozatosan visszaeengedik az elnyelt hőt. Ez a tulajdonsága biztosítja a kellemes hőmérsékletet az alváshoz. A kispárna nedvesség szabályozása kiemelkedő, és könnyen is tisztítható. Kifejezetten ajánljuk olyan vásárlóknak, akik szívesen próbálnak ki újdonságokat, és nyugodt, pihentető alvást szeretnének minden éjjel.

Tovább
Méret (sz*h*v) :
40x50
Töltősúly :
300g
Szín :
fehér
Raktáron
6 050 Ft

1 db paplan 140x200, 1 db nagypárna 70x90 és 1 db kispárna 40x50.

A kiváló alvásélmény legalább olyan fontos, mint az egészséges életmód és a helyes táplálkozás. Az alvás során termelünk megfelelő mennyiségű energiát a következő napra. Fontos, hogy olyan paplan alatt és párnán aludjunk, amelyek minden igényünket kielégítik és biztosítják számunkra a pihentető alvást. A Clima Control szettje tökéletes választás azoknak, akik szeretnek modern technológiával 7készült termékeket kipróbálni. A Cell solution® paplanok fedőanyaga 100% poliészter microfiber, töltete 70% lyocell szál klímaaktív hatóanyaggal és 30% poliészter. Három kiemelkedő tulajdonsággal rendelkezik a modern technikának köszönhetően: intelligens hőmérsékletszabályozás, fejlett technológia és kiemelkedő teljesítmény a vásárló maximális kényelméért. Ráadásul szettben még kedvezőbb áron a Tiéd lehet!

A szett tartalma: 1 db paplan, 1 db nagypárna és 1 db kispárna. 

A feltüntetett ár a szett ára.

Tovább
Raktáron
Ingyenes szállítással!
38 900 Ft

Különleges alvásélményt nyújtó félpárna, amely modern technológiával készült! A Clima Control párna három kiváló tulajdonságával segíti elő az alvást: intelligens hőmérséklet szabályozással, fejlett technológiával és kiemelkedő teljesítményével járul hozzá a mindennapi kényelemhez. A Cell Solution® rostok az alvás első fázisában elnyelik a felesleges hőt, majd éjjel, amikor már szükség van rá, kibocsájtják azt, így biztosítja az állandó kellemes hőmérsékletet. A párna könnyedén tisztítható, mosógépben mosható. Kifejezetten ajánljuk olyan vásárlóknak, akik szívesen próbálnak ki újdonságokat, és nyugodt, pihentető alvást szeretnének minden éjjel.

Tovább
Méret (sz*h*v) :
50x70
Töltősúly :
500g
Szín :
fehér
Raktáron
11 270 Ft

Egy minőségi takaró, a jó alvás garanciája! A Clima Control paplanja a legfagyosabb estéken is átmelegíti a testet és a lelket egyaránt. A Cell solution® paplanok fedőanyaga 100% poliészter microfiber, töltete 70% lyocell szál klímaaktív hatóanyaggal és 30% poliészter. A kiváló alvásélmény legalább olyan fontos, mint az egészséges életmód és a helyes táplálkozás. Az alvás során termelünk megfelelő mennyiségű energiát a következő napra. Fontos, hogy olyan paplan alatt hajtsuk álomra fejünket, ami minden igényünket kiegészíti és biztosítja számunkra a pihentető alvást. A Clima Control paplanok intelligensen szabályozzák a hőmérsékletet, vagyis elnyelik és tárolják a felesleges testhőt, és amikor már testünk nem termel annyi hőt, akkor kibocsájtják, hogy mindig kellemes hőmérsékletben aludjunk. Clima Control paplanjaink intelligens Cell Solution® fázisváltó anyagból készülnek, és innovatív szálai vannak, rendkívül nagy hő- és nedvesség szabályozó képességűek.

Tovább
Méret (sz*h*v) :
140x200
Töltősúly :
600g
Szín :
fehér
Raktáron
Ingyenes szállítással!
20 900 Ft