Szűrés

Méret (sz*h*v)
Töltet

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

15 EZER Ft FELETTI MEGRENDELÉSED MELLÉ INGYENES KISZÁLLÍTÁST ADUNK AJÁNDÉKBA, GLS-sel történő szállítás esetén!

Válassz prémium alvásélményt a jobb élethez!         Kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba: 06 30 950 2434  H-P: 9-17

Toll és pehely töltetű paplanok

A pehelypaplan évszázadok óta a luxus és a kényelem szimbóluma.

A Naturtex 100% magyar libapehely töltettel készülő, különleges gonddal válogatott, termálvízzel tisztított, extra finomságú pehellyel töltött pehelypaplanjaival garantáltan élvezheted ezt a luxust. Légiesek, puhák, mégis a legjobb hőtartásúak, így egy fárasztó nap végén megnyugtató lesz ágyba bújni, hiszen olyan érzést keltenek, mintha habok között feküdnénk.

Toll és pehely töltetű paplan kategóriánkban többféle típusú és összetételű paplant is megtalálhatsz, mint például a Félpehely paplanokat, Toll téli paplanokat, Tulipán pehelypaplanokat és a Venezia téli paplanokat.  Toll és pehely töltetű paplanjaink prémium termékeknek számítanak, így ha beszerzed ezt a termékcsaládot garantáltan édes álmaid lesznek a legfeszültebb időszakokban is. Allergiások, érzékeny bőrűek, gyermekek az idősebb generáció is garantáltan megtalálják a hozzájuk legtesthezállóbb paplant, különleges igények esetén is.

Tisztításuk figyelmet igényel, ezért elsősorban a vegytisztítás ajánlott, de házilag is tisztítható: maximum 30°C fokon, kímélő programon kell mosni, öblítőszer nélkül. Szárítógépben szárítandó! Nyáron szabad levegőn, árnyékos helyen is szárítható. Száradás után 24 óráig ajánlott a szabad levegőn szellőztetni. 

Tipp: 2 db teniszlabdát helyezz a dobba, amelyek mosás közben szétrázzák a tollat és pelyhet.

Tovább

Egy minőségi takaró, a jó alvás garanciája! Kiemelkedő hőmegtartó és légáteresztő félpehely paplan, amely garantálja az pihentető alvást, így egy kisimult arc köszön majd vissza a tükörbe nézve minden reggel. Töltete 100% fehér libatoll, tehát egy könnyű paplanba burkolózhat minden éjjel. Főként hidegebb éjjeleken lesz kiváló hálótárs, de a már melegebb időszakban is kellemes tapintású és kiváló nedvszívóképességű, hűvös érzetet nyújt.

Tovább
Méret (sz*h*v) :
140x200
Töltősúly :
1000g
Szín :
fehér
Raktáron
Ingyenes szállítással!
23 490 Ft

Egy minőségi takaró, a jó alvás garanciája! A Magyar Termék Nagydíjas, prémium minőségű Tulipán téli pehelypaplan, amely a leghidegebb éjszakákon is biztosítja számodra a megfelelő hőmérsékletet alvás közben. Kiemelkedő légáteresztő képességű, így a nyugodt, izzadásmentes éjjelek garantáltak. Töltete kézzel válogatott, 100% extra finomságú magyar libapehely, amely habkönnyűvé teszi a paplant, és luxust varázsol a hétköznapokba is. Hőmegtartása kitűnő, mivel kazettás kialakítással készül: az alsó és felső fedőanyag közé varrt stégek megakadályozzák az úgynevezett hidegzónák kialakulását a paplanban, hogy egyenletesen melegítse a tested egész éjjel. Fedőanyaga finom pamutfonálból szőtt toll-és pehelybiztos anyagból készül, amely megakadályozza a pelyhek kibújását. Élvezd a díjnyertes, luxust képviselő paplan tökéletesen egyenletes melegségét minden éjjel a saját hálószobádban.

Tovább
Méret (sz*h*v) :
140x200
Töltősúly :
800 g
Szín :
fehér
Raktáron
100% pehely
Ingyenes szállítással!
115 580 Ft

Prémium minőségű, Magyar Termék Nagydíjas Tulipán pehelypaplan, amely kényelmet és luxust visz hálószobádba. Csúcsminőségű termék, a legmagasabb elvárásokhoz. A kézzel válogatott, különösen finom, 100% magyar libapelyhet tartalmazó téli, kétszemélyes paplan kiváló hőszigetelő képességű, így kellemes meleget biztosít a legjobb alvásélményhez a hűvösebb éjszakákon is. Tapasztald meg saját bőrödön a Tulipán pehelypaplan különlegességét minden éjjel. Főként hidegebb évszakokra ajánljuk, de 100% pamut fedőanyagának köszönhetően melegebb időszakban is kellemes érzetet nyújt kiemelkedő nedvszívó képessége miatt, hűvös érzetet nyújt. Válaszd a kiemelkedő minőségű, díjazott pehelypaplant, és induljon minden reggel felhőtletül, kipihenten! Egy minőségi takaró, a jó alvás garanciája! 

 

Tovább
Méret (sz*h*v) :
200x220
Töltősúly :
1300 g
Szín :
fehér
Raktáron
100% pehely
Ingyenes szállítással!
178 810 Ft

Egy minőségi takaró, a jó alvás garanciája! A Magyar Termék Nagydíjas, prémium minőségű Tulipán nyári pehelypaplan, amely a legnagyobb hőségben is kellemes hőérzetet biztosít kiemelkedő légáteresztő képességének köszönhetően. Töltete kézzel válogatott, 100% extra finomságú magyar libapehely, amely habkönnyűvé teszi a paplant, és luxust varázsol a hétköznapokba is. Hőmegtartása kitűnő, mivel kazettás kialakítással készül: az alsó és felső fedőanyag közé varrt stégek megakadályozzák az úgynevezett hidegzónák kialakulását a paplanban, hogy egyenletesen melegítse a tested egész éjjel. Fedőanyaga finom pamutfonálból szőtt toll-és pehelybiztos anyagból készül, amely megakadályozza a pelyhek kibújását. Élvezd a díjnyertes paplan habkönnyű melegségét minden éjjel.

Tovább
Méret (sz*h*v) :
140x200
Töltősúly :
400 g
Szín :
fehér
Raktáron
100% pehely
Ingyenes szállítással!
74 840 Ft

Egy minőségi takaró, a jó alvás garanciája! A Naturtex Elite Down paplanok készítésekor különleges hőszigetelő képességű, 100% magyar libapelyhet használnak. Az Elite Down nyári paplan könnyű, ugyanakkor kellemes hőmérsékletet biztosít számodra a nyári éjszakákon. A töltet egy különlegesen sűrű szövésű, pehelybiztos 100%-os pamut-szatén anginban kap helyet. Ezen felül megfelel a legújabb ágynemű trendeknek és a legmagasabb elvárásaidnak egyaránt, mivel pehelypaplanjaink Nomite technológiával készültek, azaz az alvás akkor is kellemes és pihentető lesz, ha esetleg allergiás vagy a háziporatkára.

A paplanok kazettás kialakítással készülnek, melyek megakadályozzák a hidegzónák kialakulását a paplanban. A libapehely hőszigetelő légáteresztő képességének, a természetes alapanyagok között nem akad vetélytársa. Mosógépben 30 fokon mosható. Szárítógépben szárítandó!

Tipp: Mosáskor helyezz 2 db teniszlabdát a dobba, amik mosás közben szétrázzák a tollat és pelyhet.

Tovább
Méret (sz*h*v) :
140x200
Töltősúly :
300g
Szín :
fehér
Raktáron
100% pehely
Ingyenes szállítással!
49 590 Ft

Egy minőségi takaró, a jó alvás garanciája! A Naturtex Elite Down paplanok készítésekor különleges hőszigetelő képességű, 100% magyar libapelyhet használnak. Az Elite Down téli pehelypaplan könnyű, ugyanakkor kellemes meleget biztosít számodra a téli éjszakákon. Fedőanyaga különlegesen sűrű szövésű, pehelybiztos 100%-os pamut-szatén. Ezen felül megfelel a legújabb ágynemű trendeknek és a legmagasabb elvárásaidnak egyaránt, mivel pehelypaplanjaink Nomite technológiával készültek, azaz az alvás akkor is kellemes és pihentető lesz, ha esetleg allergiás vagy a háziporatkára.

A paplanok kazettás kialakítással készülnek, melyek megakadályozzák a hidegzónák kialakulását a paplanban. A libapehely hőszigetelő légáteresztő képességének, a természetes alapanyagok között nem akad vetélytársa. Mosógépben 30 fokon mosható. Szárítógépben szárítandó!

Tipp: Mosáskor helyezz 2 db teniszlabdát a dobba, amik mosás közben szétrázzák a tollat és pelyhet.

Tovább
Méret (sz*h*v) :
140x200
Töltősúly :
1000g
Szín :
fehér
Raktáron
100% pehely
Ingyenes szállítással!
99 100 Ft

Egy minőségi takaró, a jó alvás garanciája! Prémium minőségű, Magyar Termék Nagydíjas Tulipán nyári pehelypaplan. Évszázadok óta a luxust és a kényelmet szimbolizálja a pehelypaplan, amelynek töltete kézzel válogatott, 100% extra finomságú magyar libapehely. Tapasztalja meg a Tulipán pehelypaplan különleges melegségét, a luxus érzését saját hálószobádban is. Nyári paplan, így nedvszívóképessége kiemelkedő és a forró éjszakák is kellemessé válnak. Két személyes paplan, így pároknak ajánljuk elsősorban. Fedőanyaga finom pamutfonálból szőtt toll-és pehelybiztos anyagból készült, ami megakadályozza a puha pelyhek kibújását.

 Tovább
Méret (sz*h*v) :
200x220
Töltősúly :
650 g
Szín :
fehér
Raktáron
100% pehely
Ingyenes szállítással!
115 420 Ft

Egy minőségi takaró, a jó alvás garanciája! A Naturtex Elite Down paplanok készítésekor különleges hőszigetelő képességű, 100% magyar libapelyhet használnak. Az Elite Down nyári dupla pehelypaplan könnyű, ugyanakkor kellemes hőmérsékletet biztosít számodra a nyári éjszakákon. A töltet egy különlegesen sűrű szövésű, pehelybiztos 100%-os pamut-szatén anginban kap helyet. Ezen felül megfelel a legújabb ágynemű trendeknek és a legmagasabb elvárásaidnak egyaránt, mivel pehelypaplanjaink Nomite technológiával készültek, azaz az alvás akkor is kellemes és pihentető lesz, ha esetleg allergiás vagy a háziporatkára.

A paplanok kazettás kialakítással készülnek, melyek megakadályozzák a hidegzónák kialakulását a paplanban. A libapehely hőszigetelő, légáteresztő képességének, a természetes alapanyagok között nem akad vetélytársa. Mosógépben 30 fokon mosható. Szárítógépben szárítandó!

Tipp: Mosáskor helyezz 2 db teniszlabdát a dobba, amik mosás közben szétrázzák a tollat és pelyhet.

Tovább
Méret (sz*h*v) :
200x220
Töltősúly :
700g
Szín :
fehér
Raktáron
100% pehely
Ingyenes szállítással!
99 400 Ft

Egy minőségi takaró, a jó alvás garanciája! Prémium Félpehely dupla paplan, töltete kiváló minőségű magyar fehér liba toll és liba pehely. A Naturtex különleges termálvizes eljárást alkalmaz a tollakon és pelyheken, amelyek aztán a paplanokba kerülnek, és habkönnyűek lesznek. Környezetkímélő, gazdaságos módszerekkel alkotják meg ezt a különleges paplant, amely békés álmokat biztosít majd számodra. A dupla paplant főként hidegebb évszakokban ajánljuk, mivel otthonos meleget nyújt. Azonban melegebb időben is kellemes érzetet ad, hiszen kiváló nedvszívóképességű, tehát nem fogsz izzadni a paplan alatt. Szakszerű tisztítást igénylő termék. Fedőanyaga fehér, 100% pamut angin, zöld (majd bézs) szatén paszpollal. A paplan töltete 50% libatoll és 50% libapehely, így 100 %- ban természetes alapanyagokból készült. A NOMITE® technológia révén allergiás megbetegedésben szenvedőknek is megfelelő választás.

Tovább
Méret (sz*h*v) :
200x220
Töltősúly :
1300g
Szín :
fehér
Raktáron
Ingyenes szállítással!
114 900 Ft

Egy minőségi takaró, a jó alvás garanciája! A Naturtex Elite Down paplanok készítésekor különleges hőszigetelő képességű, 100% magyar libapelyhet használnak. Az Elite Down Médium dupla pehelypaplan könnyű, ugyanakkor kellemes meleget biztosít számodra. A töltet egy különlegesen sűrű szövésű,  pehelybiztos 100%-os pamut-szatén anginban kap helyet. Ezen felül megfelel a legújabb ágynemű trendeknek és a legmagasabb elvárásaidnak egyaránt, mivel pehelypaplanjaink Nomite technológiával készültek, azaz az alvás akkor is kellemes és pihentető lesz, ha esetleg allergiás vagy a háziporatkára.

A paplanok kazettás kialakítással készülnek, melyek megakadályozzák a hidegzónák kialakulását a paplanban. A libapehely hőszigetelő légáteresztő képességének, a természetes alapanyagok között nem akad vetélytársa. Mosógépben 30 fokon mosható. Szárítógépben szárítandó!

Tipp: Mosáskor helyezz 2 db teniszlabdát a dobba, amik mosás közben szétrázzák a tollat és pelyhet.

Tovább
Méret (sz*h*v) :
200x220
Töltősúly :
950
Szín :
fehér
Raktáron
100% pehely
Ingyenes szállítással!
117 260 Ft

Egy minőségi takaró, a jó alvás garanciája! A Naturtex Royal paplanok készítésekor különleges hőszigetelő képességű, 100% magyar libapelyhet használnak. Az Royal átmeneti pehelypaplan könnyű, ugyanakkor kellemes meleget biztosít számodra. Fedőanyaga különlegesen sűrű szövésű, pehelybiztos 100%-os pamut-szatén. Ezen felül megfelel a legújabb ágynemű trendeknek és a legmagasabb elvárásaidnak egyaránt, mivel pehelypaplanjaink Nomite technológiával készültek, azaz az alvás akkor is kellemes és pihentető lesz, ha esetleg allergiás vagy a háziporatkára.

A paplanok kazettás kialakítással készülnek, melyek megakadályozzák a hidegzónák kialakulását a paplanban. A libapehely hőszigetelő légáteresztő képességének, a természetes alapanyagok között nem akad vetélytársa. Mosógépben 30 fokon mosható. Szárítógépben szárítandó!

Tipp: Mosáskor helyezz 2 db teniszlabdát a dobba, amik mosás közben szétrázzák a tollat és pelyhet.

Tovább
Méret (sz*h*v) :
140x200
Töltősúly :
750g
Szín :
fehér
Raktáron
100% pehely
Ingyenes szállítással!
94 490 Ft

Egy minőségi takaró, a jó alvás garanciája! A Venezia téli félpehely paplan hőmegtartó és légáteresztő képességei kiemelkedőek - mindezt a természetes pehely tartalmának köszönheti. A leghidegebb éjszakákon is megfelelő hőmérsékletet biztosít. Tedd próbára Te is félpehely paplanunkat  hálószobádban - garantáljuk, hogy a tükörben egy kisimult, nyugodt és relaxált arc fog visszaköszönni minden reggel! A paplan fedőanyaga 100% pehelybiztos pamut, amely megakadályozza a poliészter mikroszálakkal és pelyhek keverékének kibújását. A kék paszpól elegáns megjelenést kölcsönöz a paplannak, így ajándéknak is kiváló választás.

Tovább
Méret (sz*h*v) :
140x200
Töltősúly :
1000g
Szín :
fehér
Raktáron
Ingyenes szállítással!
45 990 Ft
 
Termékpalettánk rendkívül széles. Vásárlóink megannyi termék közül szabadon válogathatnak, igényeiket és elvárásaikat kielégítve. A tökéletes alvásélmény nagyon fontos, hiszen ekkor termelünk energiát a mindennapi tevékenységek elvégzésére és ekkor regenerálódunk. Első és legfontosabb lépés, hogy átgondoljuk mire van szükségünk igazán, van- e bármilyen érzékenységünk, betegségünk. Ez kihagyhatatlan pont a sikeres vásárlás érdekében. Minden termékcsaládunk mást ígér, de biztos közös pontjuk a pihentető alvás teljesítése. A Polysoft termékcsalád rendkívül puha, allergiásoknak jó választás, a poratkáknak nem ad teret, könnyedén tisztítható. A Família termékcsalád strapabíró és többszöri mosás után is újszerű. Aloe vera termékcsalád kiemelkedően selymes és megtartja formáját is. Okos termékeink közé tartozik az Atka stop antiallergén és a Clima control termékcsalád, míg az előbbi a házipor-atka ellen nyújt védelmet, addig a második intelligens hőmérsékletszabályozást biztosít. Természetes töltetű paplanok is találhatóak nálunk, mint a Szatén-pamut párosítás , vagy a Szatén-gyapjú, de a Bamboo, vagyis megőrölt bambusz szálakat tartalmazó darabok is ide tartoznak. A Tencel paplanok jó szellőzéssel bírnak az eukaliptuszból készült fonalnak köszönhetően. Toll töltetű paplanokat is találhatunk kínálatunkban, tökéletes tartást biztosít, ám kiemelkedően puha is.
Tovább