Szűrés

Méret (sz*h)
Töltet
Termékcsalád

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Gyors, megbízható kiszállítás a Covid korlátozások alatt is! A megrendelt terméket a következő munkanapon átadjuk a futárnak.

Kedvezményes szállítás már 7999 Ft-tól.

Lépj velünk kapcsolatba: info@premiumtex.hu

Toll és pehely töltetű paplanok

Légiesek, puhák, mégis a legjobb hőtartásúak, így egy fárasztó nap végén megnyugtató lesz ágyba bújni, hiszen olyan érzést keltenek, mintha habok között feküdnénk. Toll és pehely töltetű paplan kategóriánkban többféle típusú és összetételű paplant is megtalálhatsz, mint például a Félpehely paplanokat, Toll téli paplanokat, Tulipán pehelypaplanokat és a Venezia téli paplanokat.  Toll és pehely töltetű paplanjaink prémium termékeknek számítanak, így ha beszerzed ezt a termékcsaládot garantáltan édes álmaid lesznek a legfeszültebb időszakokban is. Allergiások, érzékeny bőrűek, gyermekek az idősebb generáció is garantáltan megtalálják a hozzájuk legtesthezállóbb paplant, különleges igények esetén is. Termékeink egyszerűen kezelhetőek és könnyedén tisztíthatóak.

Tovább

Egy minőségi takaró, a jó alvás garanciája! Kiemelkedő hőmegtartó és légáteresztő félpehely paplan, amely garantálja az pihentető alvást, így egy kisimult arc köszön majd vissza a tükörbe nézve minden reggel. Töltete 100% fehér libatoll, tehát egy könnyű paplanba burkolózhat minden éjjel. Főként hidegebb éjjeleken lesz kiváló hálótárs, de a már melegebb időszakban is kellemes tapintású és kiváló nedvszívóképességű, hűvös érzetet nyújt.

Tovább
Méret (sz*h) :
140x200
Töltősúly :
1000g
Szín :
fehér
Raktáron
Ingyenes szállítással!
16 920 Ft

Egy minőségi takaró, a jó alvás garanciája! A Venezia téli félpehely paplan hőmegtartó és légáteresztő képességei kiemelkedőek - mindezt a természetes pehely tartalmának köszönheti. A leghidegebb éjszakákon is megfelelő hőmérsékletet biztosít Önnek. Tegye próbára Ön is félpehely paplanunkat Ön is hálószobájában - garantáljuk, hogy a tükörben egy kisimult, nyugodt és relaxált arc fog visszaköszönni minden reggel! A paplan fedőanyaga 100% pehelybiztos pamut, amely megakadályozza a poliészter mikroszálakkal és pelyhek keverékének kibújását. A kék paszpól elegáns megjelenést kölcsözön a paplannak, így ajándéknak is kiváló választás.

Tovább
Méret (sz*h) :
140x200
Töltősúly :
1000g
Szín :
fehér
Raktáron
Ingyenes szállítással!
23 080 Ft

Egy minőségi takaró, a jó alvás garanciája! Félpehely nyári paplan, amely a legnagyobb kánikulában is kellemes érzetet nyújt! Töltete kiváló minőségű, magyar pehely és toll, amely garantálja az állandó puhaságot. A paplan légiesen könnyű, kiváló nedvszívóképességű. Magas minőségű paplan, amelyenek előnyeit Ön is hosszútávon élvezheti majd saját hálószobájában. Fedőanyaga fehér, 100% pamut angin, zöld (majd bézs) szatén paszpollal. A paplan töltete 50% libatoll és 50% libapehely, így 100 %- ban természetes alapanyagokból készült. A NOMITE® technológia révén allergiásoknak is kiváló választás. Szakszerű tisztítást igényel.

Tovább
Méret (sz*h) :
140x200
Töltősúly :
400g
Szín :
fehér
Raktáron
Ingyenes szállítással!
30 720 Ft

Egy minőségi takaró, a jó alvás garanciája! Átmeneti félpehely paplan, kiváló minőségű toll és pehely keverékével. A habkönnyű paplan biztosítja a megfelelő hőérzetet a hűvösebb éjszakákon. Megújuló energiákon alapuló technológiával készült termék, amely békés alvást biztosít minden évszakban. A Félpehely termékcsalád fedőanyaga fehér, 100% pamut angin, zöld (majd bézs) szatén paszpollal. A paplan töltete 50% libatoll és 50% libapehely, így 100%-ban természetes alapanyagokból készült. A NOMITE® technológia révén allergiás megbetegedésben szenvedőknek is megfelelő választás. Szakszerű tisztítást igényel.

Tovább
Méret (sz*h) :
140x200
Töltősúly :
800g
Szín :
fehér
Raktáron
Ingyenes szállítással!
43 440 Ft

Egy minőségi takaró, a jó alvás garanciája! 100% természetes alapanyagokból készült téli paplan, melynek töltete kiváló minőségű magyar pehely és toll. Pihe-puha, habkönnyű paplan, amely tökéletes választás hidegebb éjjelekre - ebbe burkolózva igazán élvezhető lesz a kuckózás! Fedőanyaga fehér, 100% pamut angin, zöld (majd bézs) szatén paszpollal. A paplan töltete 50% libatoll és 50% libapehely, így 100 %- ban természetes alapanyagokból készült. A NOMITE® technológia révén allergiásoknak is tökéletes választás. Szakszerű tisztítást igényel.

Tovább
Méret (sz*h) :
140x200
Töltősúly :
1200g
Szín :
fehér
Raktáron
Ingyenes szállítással!
55 980 Ft

Egy minőségi takaró, a jó alvás garanciája! Magyar Termék Nagydíjas, prémium minőségű Tulipán nyári pehelypaplan, amely a legnagyobb hőségben is kellemes hőérzetet biztosít kiemelkedő légáteresztő képességének köszönhetően. Töltete kézzel válogatott, 100% extra finomságú libapehely, amely habkönnyűvé teszi a paplant, és luxust varázsol a hétköznapokba is. Hőmegtartása kitűnő, mivel kazettás kialakítással készül: az alsó és felső fedőanyag közé varrt stégek megakadályozzák az úgynevezett hidegzónák kialakulását a paplanban, hogy egyenletesen melegítse az Ön testét egész éjjel. Fedőanyaga finom pamutfonálból szőtt toll-és pehelybiztos anyagból készül, amely megakadályozza a pelyhek kibújását. Élvezze a díjnyertes paplan habkönnyű melegségét minden éjjel.

Tovább
Méret (sz*h) :
140x200
Töltősúly :
400 g
Szín :
fehér
Raktáron
100% pehely
Ingyenes szállítással!
55 100 Ft

Egy minőségi takaró, a jó alvás garanciája! Magyar Termék Nagydíjas, prémium minőségű Tulipán téli pehelypaplan, amely a leghidegebb éjszakákon is biztosítja Önnek a megfelelő hőmérsékletet alvás közben. Kiemelkedő légáteresztő képességű, így a nyugodt, izzadásmentes éjjelek garantáltak. Töltete kézzel válogatott, 100% extra finomságú libapehely, amely habkönnyűvé teszi a paplant, és luxust varázsol a hétköznapokba is. Hőmegtartása kitűnő, mivel kazettás kialakítással készül: az alsó és felső fedőanyag közé varrt stégek megakadályozzák az úgynevezett hidegzónák kialakulását a paplanban, hogy egyenletesen melegítse az Ön testét egész éjjel. Fedőanyaga finom pamutfonálból szőtt toll-és pehelybiztos anyagból készül, amely megakadályozza a pelyhek kibújását. Élvezze a díjnyertes, luxust képviselő paplan tökéletesen egyenletes melegségét minden éjjel a saját hálószobájában.

Tovább
Méret (sz*h) :
140x200
Töltősúly :
800 g
Szín :
fehér
Raktáron
100% pehely
Ingyenes szállítással!
84 780 Ft
ÚJ

Egy minőségi takaró, a jó alvás garanciája! Prémium minőségű Silver téli pehelypaplan, amely a leghidegebb éjszakákon is biztosítja Önnek a megfelelő hőmérsékletet alvás közben. Kiemelkedő légáteresztő képességű, így a nyugodt, izzadásmentes éjjelek garantáltak. Töltete kézzel válogatott, 100% extra finomságú libapehely, amely habkönnyűvé teszi a paplant, és luxust varázsol a hétköznapokba is. Hőmegtartása kitűnő, mivel kazettás kialakítással készül: az alsó és felső fedőanyag közé varrt stégek megakadályozzák az úgynevezett hidegzónák kialakulását a paplanban, hogy egyenletesen melegítse az Ön testét egész éjjel. Fedőanyaga finom pamutfonálból szőtt toll-és pehelybiztos anyagból készül, amely megakadályozza a pelyhek kibújását. A paplan szélein elegáns ezüst-szürke paszpól húzódik. Élvezze a luxust képviselő paplan tökéletesen egyenletes melegségét minden éjjel a saját hálószobájában.

Tovább
Méret (sz*h) :
140x200
Töltősúly :
800g
Szín :
fehér
Raktáron
100% pehely
Ingyenes szállítással!
64 860 Ft

Prémium minőségű, Magyar Termék Nagydíjas Tulipán pehelypaplan, amely kényelmet és luxust visz hálószobájába. Csúcsminőségű termék, a legmagasabb elvárásokhoz. A kézzel válogatott, különösen finom, 100% magyar libapelyhet tartalmazó téli, kétszemélyes paplan kiváló hőszigetelő képességű, így kellemes meleget biztosít a legjobb alvásélményhez a hűvösebb éjszakákon is. Tapasztalja meg saját bőrén a Tulipán pehelypaplan különlegességét minden éjjel. Főként hidegebb évszakokra ajánljuk, de 100% pamut fedőanyagának köszönhetően melegebb időszakban is kellemes érzetet nyújt kiemelkedő nedvszívó képessége miatt, hűvös érzetet nyújt. Válassza Ön is a kiemelkedő minőségű, díjazott pehelypaplant, és induljon minden reggel felhőtletül, kipihenten! Egy minőségi takaró, a jó alvás garanciája! 

Tovább
Méret (sz*h) :
200x220
Töltősúly :
1300 g
Szín :
fehér
Raktáron
100% pehely
Ingyenes szállítással!
131 420 Ft

Egy minőségi takaró, a jó alvás garanciája! Prémium minőségű, Magyar Termék Nagydíjas Tulipán nyári pehelypaplan. Évszázadok óta a luxust és a kényelmet szimbolizálja a pehelypaplan, amelynek töltete kézzel válogatott, 100% extra finomságú libapehely. Tapasztalja meg a Tulipán pehelypaplan különleges melegségét, a luxus érzését saját hálószobájában is. Nyári paplan, így nedvszívóképessége kiemelkedő és a forró éjszakák is kellemessé válnak. Két személyes paplan, így pároknak ajánljuk elsősorban. Fedőanyaga finom pamutfonálból szőtt toll-és pehelybiztos anyagból készült, ami megakadályozza a puha pelyhek kibújását. Tisztítása nagy figyelmet igényel: maximum 30°C fokon, kímélő programon kell mosni öblítőszer nélkül, és szárítógépben szárítandó.

Tovább
Méret (sz*h) :
200x220
Töltősúly :
650 g
Szín :
fehér
Raktáron
100% pehely
Ingyenes szállítással!
82 660 Ft

Egy minőségi takaró, a jó alvás garanciája! Prémium Félpehely dupla paplan, töltete kiváló minőségű magyar fehér liba toll és liba pehely. A Naturtex különleges termálvizes eljárást alkalmaz a tollakon és pelyheken, amelyek aztán a paplanokba kerülnek, és habkönnyűek lesznek. Környezetkímélő, gazdaságos módszerekkel alkotják meg ezt a különleges paplant, amely békés álmokat biztosít majd Önnek. A dupla paplant főként hidegebb évszakokban ajánljuk, mivel otthonos meleget nyújt. Azonban melegebb időben is kellemes érzetet ad, hiszen kiváló nedvszívóképességű, tehát nem fog izzadni a paplan alatt. Szakszerű tisztítást igénylő termék. Fedőanyaga fehér, 100% pamut angin, zöld (majd bézs) szatén paszpollal. A paplan töltete 50% libatoll és 50% libapehely, így 100 %- ban természetes alapanyagokból készült. A NOMITE® technológia révén allergiás megbetegedésben szenvedőknek is megfelelő választás.

Tovább
Méret (sz*h) :
200x220
Töltősúly :
1300g
Szín :
fehér
Raktáron
Ingyenes szállítással!
71 980 Ft
Termékpalettánk rendkívül széles. Vásárlóink megannyi termék közül szabadon válogathatnak, igényeiket és elvárásaikat kielégítve. A tökéletes alvásélmény nagyon fontos, hiszen ekkor termelünk energiát a mindennapi tevékenységek elvégzésére és ekkor regenerálódunk. Első és legfontosabb lépés, hogy átgondoljuk mire van szükségünk igazán, van- e bármilyen érzékenységünk, betegségünk. Ez kihagyhatatlan pont a sikeres vásárlás érdekében. Minden termékcsaládunk mást ígér, de biztos közös pontjuk a pihentető alvás teljesítése. A Polysoft termékcsalád rendkívül puha, allergiásoknak jó választás, a poratkáknak nem ad teret, könnyedén tisztítható. A Família termékcsalád strapabíró és többszöri mosás után is újszerű. Aloe vera termékcsalád kiemelkedően selymes és megtartja formáját is. Okos termékeink közé tartozik az Atka stop antiallergén és a Clima control termékcsalád, míg az előbbi a házipor-atka ellen nyújt védelmet, addig a második intelligens hőmérsékletszabályozást biztosít. Természetes töltetű paplanok is találhatóak nálunk, mint a Szatén-pamut párosítás , vagy a Szatén-gyapjú, de a Bamboo, vagyis megőrölt bambusz szálakat tartalmazó darabok is ide tartoznak. A Tencel paplanok jó szellőzéssel bírnak az eukaliptuszból készült fonalnak köszönhetően. Toll töltetű paplanokat is találhatunk kínálatunkban, tökéletes tartást biztosít, ám kiemelkedően puha is.
Tovább