Szűrés

Kategóriák
Méret (sz*h*v)

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

15 EZER Ft FELETTI MEGRENDELÉSED MELLÉ INGYENES KISZÁLLÍTÁST ADUNK AJÁNDÉKBA, GLS-sel történő szállítás esetén!

Válassz prémium alvásélményt a jobb élethez!         Kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba: 06 30 950 2434  H-P: 9-17

Tencel termékcsalád

A pihentető alvásra nagy szüksége van szervezetünknek, hogy kellőképpen felkészüljön a másnapi kihívásokra. Ebben fontos szerepe van ágyneműnknek is, hogy milyen azok fedő és töltőanyaga.

A Lyocel Tencel az 1990-es években jelent meg a piacon, 2000-ben környezetvédelmi díjat nyert. A lyocel egy olyan anyag, amelyet a farostban megtalálható cellulózból (ami egy természetes anyag) és oldószerből állítanak elő, mely a Tencel® márkanevet viseli. Teljes mértékben természetes anyagnak minősül. Jó nedvszívó hatása miatt paplanokon és párnákon kívül törölközőt, alsóruházatot, sőt még pelenkát is gyártanak belőle. Ellenáll a gyűrődésnek, kiváló nedvszívó hatását pedig rendkívüli vízzáró tulajdonságának köszönheti. Jobb a nedvszívó képessége és gyorsabb a felületi párolgási képessége, mint a pamutnak. Nagyon jó klimatizációs és légáteresztő tulajdonsággal bír. A Tencel szál baktériumtaszító képességű, gátolja a mikroorganizmusok elszaporodását, bőrbarát. A Tencelből szőtt anyag nagyon finom puha tapintású. A termékcsalád könnyen kezelhető, 40 fokon mosható, formatartó.
Azoknak ajánljuk, akik exkluzív minőségű, hosszú élettartamú ágyneműre vágynak. Ezen kívül érzékeny bőrűek és csecsemők számára is kifejezetten ajánlott.

Tovább
-7%

1 db paplan 140x200, 1 db nagypárna 70x90 és 1 db kispárna 40x50.

Tencel szettünk forradalmian új Tencel szállal átszőtt fedőanyaggal készült. Az eukaliptusz fából készült szál kiváló nedvszívó képességű: elszívja a felesleges párát, ám megőrzi az alvás közben szükséges nedvességtartalmat, így a kellemes hőérzet garantált, ahogy a nyugodt, békés alvás is! A Tencel fonal továbbá kiválóan szellőzik, taszítja a baktériumokat, megakadályozza a mikroorganizmusok felhalmozódását, és rendkívül bőrbarát is, így érzékeny bőrűeknek kifejezetten ajánlott! A párnák különlegessége, hogy személyre szabható a töltetük: mindenki beállíthatja, milyen magasságú párnára hajtja álomra fejét minden éjjel. Ráadásul szettben még kedvezőbb áron a Tiéd lehet!

A feltüntetett ár a szett ára.

Tovább
Raktáron
Ingyenes szállítással!
50 280 Ft 
46 990 Ft
Kezdete: 2023.12.27 A készlet erejéig!

A természetes és könnyed eleganciával rendelkező Tencel-Eco félpárna az innovatív Tencel szállal átszőtt fedőanyaggal készült. A Tencel az eukaliptusz fa rostjából készült fonal, aminek előállítása a legmodernebb technológiával készül. A szál kiválóan elszívja a felesleges nedvességet és jó klimatizációs tulajdonsággal bír. Remekül szellőzik, így a melegebb éjszakákon is kellemes érzetet nyújt, hogy akkor is pihentető alvásban legyen részed. Taszítja a baktériumokat és a mikroorganizmusokat. Bőrbarát, így érzékenyebb bőrűeknek is ajánljuk. A párna cizpáras, így a töltetéből ki is lehet venni, vagy éppen hozzátenni: teljesen személyi igényekre szabható.

Tovább
Méret (sz*h*v) :
50x70
Töltősúly :
700g
Szín :
fehér
Raktáron
9 360 Ft

A Tencel-Eco elegáns párnája forradalmian új, Tencel szállal átszőtt fedőanyaggal készült. A Tencel eukaliptuszból készült fonal, amit a legmodernebb cellulóz-szál technológiával állítják elő. A szál kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik: elszívja az alvás közben keletkező felesleges párát, emellett jó klimatizációs tulajdonsággal bír. A fonal levegős szerkezető, így kiválóan szellőzik, tehát a melegebb éjszakákon is kellemes érzetet nyújt. Baktériumtaszító, gátolja a mikroorganizmusok elszaporodását, és ráadásul bőrbarát is. A párna cizpáras, így a töltetéből ki is lehet venni, vagy éppen hozzátenni: teljesen személyi igényekre szabható.

Tovább
Méret (sz*h*v) :
40x50
Töltősúly :
300g
Szín :
fehér
Raktáron
6 200 Ft

Egy minőségi takaró, a jó alvás garanciája! Könnyed eleganciát megjelenítő Tencel téli paplan, amely a forradalmian új Tencel szállal átszőtt fedőanyaggal készült. A Tencel előállítása a legmodernebb technológiával készül, a szálak nedvszívó képessége kiemelkedő: elszívja az alvás közben keletkező felesleges párát, emellett jó klimatizációs tulajdonsággal bír. A levegős szerkezetű fonal kialakításának köszönhetően kiválóan szellőzik, baktériumtaszító és gátolja a mikroorganizmusok elszaparodását, és nem utolsó sorban bőrbarát. A hófehér paplant azoknak ajánljuk, akik alvás közben is a természetes eleganciát kedvelik, és a légiesen könnyed paplanok alatt garantált számukra a pihenés.

Tovább
Méret (sz*h*v) :
140x200
Töltősúly :
1000g
Szín :
fehér
Raktáron
Ingyenes szállítással!
31 860 Ft

Az elegáns, magas fényű nagypárna a forradalmian új Tencel szállal átszőtt fedőanyaggal készült. A Tencel eukaliptusz fából készült fonal, aminek nedvszívó képessége kiváló, elszívja az alvás közben keletkező felesleges párát, emellett jó klimatizációs tulajdonsággal bír. Kiválóan szellőzik, bőrbarát, és taszítja a baktériumokat, illetve a mikroorganizmusokat is. A nagypárna magassága személyre szabható, mivel a tok cipzáras, és el lehet távolítani, vagy éppen hozzá lehet tenni töltetet - attól függően, hogy magasabb vagy alacsonyabb párnára van szükség.

Tovább
Méret (sz*h*v) :
70x90
Töltősúly :
1200g
Szín :
fehér
Raktáron
13 990 Ft

Egy minőségi takaró, a jó alvás garanciája! Könnyeden elegáns Tencel paplan, amely a forradalmian új Tencel szállal átszőtt fedőanyaggal készült. A Tencel a legmodernebb technológiával készül, a szálak nedvszívó képessége pedig kiemelkedő: elszívja az alvás közben keletkező felesleges párát, emellett jó klimatizációs tulajdonsággal bír, így mindenki számára garantált a pihentető alvás és a reggeli kisimultság. A levegős szerkezetű fonal kialakításának köszönhetően kiválóan szellőzik, baktériumtaszító és gátolja a mikroorganizmusok elszaparodását, és nem utolsó sorban bőrbarát. A hófehér paplant azoknak ajánljuk, akik alvás közben is a természetes eleganciát kedvelik, és a légiesen könnyed paplanok alatt garantált számukra a pihenés.

Tovább
Méret (sz*h*v) :
200x220
Töltősúly :
1200g
Szín :
fehér
Raktáron
Ingyenes szállítással!
47 160 Ft

Egy minőségi takaró, a jó alvás garanciája! Elegáns megjelenésű Tencel paplan, amely a forradalmian új Tencel szállal átszőtt fedőanyaggal készült. A Tencel előállítása a legmodernebb technológiával készül, a szálak nedvszívó képessége kiemelkedő: elszívja az alvás közben keletkező felesleges párát, emellett jó klimatizációs tulajdonsággal bír. Kiválóan szellőzik a levegős szerkezetű fonalnak köszönhetően. Taszítja a baktériumokat, meggátolja a baktériumok elszaporodását. A hófehér paplant azoknak ajánljuk, akik alvás közben is a természetes eleganciát kedvelik, és habkönnyű paplanok alatt garantált számukra a pihenés.

Tovább
Méret (sz*h*v) :
140x200
Töltősúly :
600g
Szín :
fehér
Raktáron
Ingyenes szállítással!
29 850 Ft