TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

15 EZER Ft FELETTI MEGRENDELÉSED MELLÉ INGYENES KISZÁLLÍTÁST ADUNK AJÁNDÉKBA, GLS-sel történő szállítás esetén!

Válassz prémium alvásélményt a jobb élethez!         Kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba: 06 30 950 2434  H-P: 9-17

Prémiumtex Blog

Te tudod mire van szükség egy összkomfortos fürdőszobához?

2020.12.28 08:00
Te tudod mire van szükség egy összkomfortos fürdőszobához?

A mindennapi élet során fontos, hogy élettereinket úgy alakítsuk ki, hogy azok maximális komfortot biztosítsanak számunkra, dizájn terén pedig a saját ízlésünket tükrözze, hiszen így tudjuk igazán otthon érezni magunkat és jól érezni magunkat az adott térben.

 

Egy fürdőszoba tervezése esetén el kell gondolkodnunk azon, hogy tuskabint vagy esetleg kádat szeretnénk, hány darab mosdókagylót, milyen típusú tükrök és szekrények mutatnának jól. Természetesen ez attól is függ, hogy mekkora hely áll rendelkezésünkre és mennyi pénzügyi forrásunk van, amit ráfordítanánk.

Törölközők a fürdőszobában

Azon is érdemes azonban gondolkodni, hogy milyen apróságokkal és kiegészítőkkel tudjuk feldobni az adott szobát vagy teret. Ilyen például a minőségi törölköző is, melyből széleskörű választék vár a Premiumtex.hu oldalán. Különféle színben kaphatóak, így a dizájnhoz maximálisan passzolva válogathatjuk őket. Több méretben elérhetőek, így igényeinket abszolút kielégítve több fajta is rendelkezésünkre áll. Termékeink rendkívül minőségiek, praktikusak és dekoratívak. Könnyen kezelhetőek és tisztíthatóak. Míg a Bamboo típusú törölközők extra puhaságot és nedvszívó képességet biztosítanak, természetességgel, addig a Melange típusúak 100 % pamutból készülnek.

 A köntösök állandó kellékei a fürdőszobának

A fürdőszoba elengedhetetlen kelléke az extrán puha pamut köntös! Szerencsére a Premiumtex.hu oldalán több méretben és színben is megtalálhatod. Segítségével a hétköznapokon is wellness hangulatot biztosíthatsz az esti tisztálkodási rutin során.

Bár ezek egyszerű ötletek, melyek a legtöbb háztartásban megtalálhatóak, ennek ellenére fontos odafigyelni a minőségre és a harmonizáló színekre, hogy valóban tökéletes összképet kapjunk. Legközelebbi blogbejegyzésünkben szintén a belső összkomfort fontosságáról írunk nektek, a díszpárnák és a plédek által.