TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

15 EZER Ft FELETTI MEGRENDELÉSED MELLÉ INGYENES KISZÁLLÍTÁST ADUNK AJÁNDÉKBA, GLS-sel történő szállítás esetén!

Válassz prémium alvásélményt a jobb élethez!         Kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba: 06 30 950 2434  H-P: 9-17

Prémiumtex Blog

Te hogyan védekezel a vírusok ellen? Nekünk van egy szuper ötletünk!

Kubik Szintia
2021.01.15 08:00
Te hogyan védekezel a vírusok ellen? Nekünk van egy szuper ötletünk!

Minden blogbejegyzésünkben igyekszünk kihangsúlyozni, hogy mennyire fontos odafigyelni arra, hogy biztosítsuk a pihentető alváshoz szükséges kellékeket, vagyis a párnákat, amelyek megfelelő alátámasztást biztosítanak a fej és a csigolyák számára, a paplant, ami jó hőmegtartó és szellőző képességgel rendelkezik, illetve a dizájnos, ám rendkívül puha ágytakarót, amibe öröm belebújni egy hosszú, nehéz nap után. Az egészségünk szempontjából is fontos, hogy minőségi termékeket vásároljunk. Most egy különleges termékcsaláddal érkeztünk, ami abszolút erre helyezi a hangsúlyt! Tarts a Premiumtex.hu oldalával és ismerd meg a Viral Stop termékeket Te is.

A Viral Stop termékcsaládról

Ez a termékcsalád egy kispárnát, egy félpárnát, egy nagypárnát, illetve egy paplant tartalmaz! Ezek a termékek Viral Stop technológiával készültek. Ennek a forradalmian új technológiának különlegessége abban rejlik, hogy az  antivírus bevonattal kezelt textil hatékonyan veszi fel a küzdelmet a környezetünkben előforduló számos baktériummal, gombával és vírussal szemben, beleértve a koronavírust is. Az egyetlen olyan textilkezelés, amit a SARS-CoV-2 európai törzsén tesztelték, így semlegesítve annak fertőzőképességét. A kezelés során a textíliákban 99,99%- kal csökken a vírusok száma két órán belül.Ágyneműhuzaton keresztül is kifejti a hatását. Az ISO 20743 és az ISO 13629-2 szabványoknak megfelelően számos baktérium és gomba ellen hatásos védelmet nyújt, mint például a Escherichia coli (bélfertőzések), Staphylococcus aureus (többek közt agyhártyagyulladást is okozhat), Klebsiella pneumoniae (légzőszervi és vese megbetegedésekért felelős baktérium), Aspergillus niger (fekete penész). VIRAL STOP™ kezelés megfelel a biocid termékekre vonatkozó 528/2012/EU rendeletnek. Számos laboratóriumi intézmény, többek között a VibioShapen, fertőző betegségekre szakosodott orvosi biotechnológiai laboratórium is megerősítette a Viral Stop termékek hatékonyságát. 

man-sleepingA termékek rendkívül könnyen kezelhetők, 40 C°-on moshatjuk őket. Fedőanyaguk 100% poliészter microfiber, Viral Stop kikészítéssel. Töltetük 100% üreges poliészterszál. 

Így, hogy már ismered termékcsaládunkat, rendelj mielőbb és aludj Te is olyan termékek között, melyek 100% - ban segítenek egészséged megőrzésében. Nemcsak kényelmes, de biztonságos is! A regeneráló, pihentető alvás garantált. 

Ne feledd követni a Premiumtex.hu oldalát, hiszen bármikor érkezhetünk egy újabb cikkel, fantasztikus újdonságokkal, remek ötletekkel! Korábbi blogbejegyzésünket pedig itt olvashatod el, melyben a limitált elérhetőségű Silver termékcsaládról írunk!