TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

15 EZER Ft FELETTI MEGRENDELÉSED MELLÉ INGYENES KISZÁLLÍTÁST ADUNK AJÁNDÉKBA, GLS-sel történő szállítás esetén!

Válassz prémium alvásélményt a jobb élethez!         Kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba: 06 30 950 2434  H-P: 9-17

Panziók, hotelek és közületek részére

Itt, a Naturtex termékek online nagykereskedelmi oldalán egyedi kedvezményeket és szolgáltatásokat tud elérni, ha nettó 120.000 Ft-nál nagyobb mennyiségben szeretne HOTEL TEXTÍLIÁKAT beszerezni.

Összeszedtünk Önnek néhány ötletet, ami élményt adhat vendégei számára:

Szinte kimeríthetetlen az ötletek tárháza: hattyúra hajtogatott törölköző, bon-bon vagy csoki az ágyon, kávé-tea bekészítés a szobába, hímzett ágynemű, köntös, törölköző, kedvezményes szolgáltatás, friss mini virágcsokor az asztalon, selfie helynek berendezett sarok a különleges képekhez, biztonságot növelő antivírus technológiával kezelt ágynemű (Viral Stop termékcsalád), vagy választható párna menü a vendégeknek.

 

Az újranyitást segítve most május 15-ig történő űrlap kitöltőknek egyedi kedvezményeket és ingyenes szolgáltatásokat nyújtunk. 

1. Extra kedvezményes árak a legnépszerűbb hotel textileknél (pl.: paplanok, párnák, huzatok, lepedők, törölközők), amivel biztos elismeréseket gyűjthet be a szállóvendégektől.

2. Ingyen szállítunk házhoz az országon belül. 

3. Értéktől függően most ingyen hímezzük szálláshelye nevét, vagy logóját, hogy a legmagasabb minőséget mutathassa a vendégek részére. Tapasztalatból tudjuk, hogy nem találni olyan nagynevű szállodát a világon, ahol ne lennénk logózva a textilek. Ez egy minőségi szintet mutat a vendégeknek.

 

Miben tudunk segíteni, hogy szolgáltatása még jobb és különlegesebb lehessen?

- Hosszútávra szóló, strapabíró anyagokból elkészített hotel textíliákat szállítunk Önhöz, közvetlenül a gyárból.

- Személyre szabott kedvezményeket biztosítunk Önnek és segítjük a termékek kiválasztását kollégáink segítségével.

- Egyedi gyártási igényeket is kiszolgálunk. Ilyen lehet például a cégének nevével bevarrt címke a könnyebb mosodai beazonosításhoz, vagy ágyneműi hímzése a kívánt logóval, szöveggel. Akár egyedi termék méret elkészítéséről is tudunk egyeztetni.

 

További információért töltse ki az alábbi űrlapot! A kapcsolatfelvétel nem jár semmilyen kötelezettséggel, a megadott elérhetőségeken rövid időn belül, de legkésőbb 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Elfogadom az adatkezelési tájékozatót

Forradalmian új textil technológia:

Prémium termékeink között újonnan kifejlesztett, antivírus technológiával kezelt paplanok és párnák is találhatók. Forradalmian új ágynemű garnitúránk, a Viral Stop termékcsalád. A Viral Stop technológia különlegessége abban rejlik, hogy hatékonyan veszi fel a küzdelmet a környezetünkben előforduló baktériumokkal, gombákkal és a vírusokkal szemben, beleértve a koronavírust is. A kezelés során a textíliákban 99,99%- kal csökken a vírusok száma két órán belül. Működése során megsemmisíti a vírusok membránját, és blokkolja azok többszöröző rendszereit. Az ISO 20743 és az ISO 13629-2 szabványnak megfeleően számos baktérium és gomba ellenében is hatásos, mint például az Escherichia coli (E-coli, bélfertőzést okozó baktérium), Staphylococcus aureus (többek között szepszis és agyhártyagyulladás kialakulásáért felelős baktérium), Klebsiella pneumoniae (légúti és kiválasztó szervrendszert támadó bacilus) és a Aspergillus niger (népnyelven fekete penész, ami asztmás, allergiás tüneteket vált ki). A VIRAL STOP™ kezelés megfelel a biocid termékekre vonatkozó 528/2012/EU rendeletnek.

Ha szárnyra kap a hír, hogy az Ön által üzemeltetett hotelben, panzióban az alapvető tisztaság mellett, nem csak a vendégek kényelmére, de biztonságára és védelmére is fokozottan ügyelnek, az mindenképp komoly előnyhöz juttatja vállalkozását a piacon.